Проверена

Z&V Treasures Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Z&V Treasures

Z&V Treasures

 Обичате изящните бижута? Предпочитате ръчно изработените изделия пред масовите, предлагани на пазара? Искате да бъдете различни, модерни и стилни? Ако вашият отговор на тези въпроси е „ДА“, то вие сте попаднали на правилното място.

 „Z&V Treasures” се занимава с изработката на уникални ръчно направени бижута. Потопете се в разнообразие от форми, цветове и материали и изберете, това което пасва на вас и на вашата личност. Използваме само естествение материали като дърво, стъкло, камъни, еко кожа и други. Това е важно за качеството на продукта, за неговата издържливост и красота. Част от нашата колекция са гривни, обеци, колиета, които може да закупите както по отделно, така и в комплект. Изберете от готовите ни комплекти или развихрете въображението си и създайте свои собствени комбинации.

 За нас е важно всеки да може да притежава бижу от „Z&V Treasures”, затова сме се постарали цените да бъдат достъпни за всеки. Имате възможност да закупите продукт на средна стойност от 6 лв. до 20 лв.

 Едно бижу винаги е перфектният подрък, независимо от повода. Зарадвайте себе си или любим човек с един красив аксесоар. Почувствайте се специални или накарайте някого да се почувства така.

 Може да разгледате всички наши предложения на фейсбук страницата ни, както и да зададете въпросите си лично на нашите служители. 

Тагове

Ръчно изработени бижута
Handmade chasovnici Bansko
Obeci Bansko
Handmade bizhuta Bansko
Ръчно изработени гривни
Гривни Банско
Handmade услуги
Ruchno izraboteni grivni
Handmade бижута Банско
Handmade часовници Банско
Handmade uslugi
Обеци Банско
Ruchno izraboteni bizhuta
Gerdani Bansko
Grivni Bansko
Гердани Банско

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !