Проверена

Z&V Treasures Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Z&V Treasures

Z&V Treasures

 Обичате изящните бижута? Предпочитате ръчно изработените изделия пред масовите, предлагани на пазара? Искате да бъдете различни, модерни и стилни? Ако вашият отговор на тези въпроси е „ДА“, то вие сте попаднали на правилното място.

 „Z&V Treasures” се занимава с изработката на уникални ръчно направени бижута. Потопете се в разнообразие от форми, цветове и материали и изберете, това което пасва на вас и на вашата личност. Използваме само естествение материали като дърво, стъкло, камъни, еко кожа и други. Това е важно за качеството на продукта, за неговата издържливост и красота. Част от нашата колекция са гривни, обеци, колиета, които може да закупите както по отделно, така и в комплект. Изберете от готовите ни комплекти или развихрете въображението си и създайте свои собствени комбинации.

 За нас е важно всеки да може да притежава бижу от „Z&V Treasures”, затова сме се постарали цените да бъдат достъпни за всеки. Имате възможност да закупите продукт на средна стойност от 6 лв. до 20 лв.

 Едно бижу винаги е перфектният подрък, независимо от повода. Зарадвайте себе си или любим човек с един красив аксесоар. Почувствайте се специални или накарайте някого да се почувства така.

 Може да разгледате всички наши предложения на фейсбук страницата ни, както и да зададете въпросите си лично на нашите служители. 

Тагове

Handmade часовници Банско
Handmade услуги
Ръчно изработени гривни
Grivni Bansko
Obeci Bansko
Гердани Банско
Гривни Банско
Handmade bizhuta Bansko
Gerdani Bansko
Ръчно изработени бижута
Ruchno izraboteni grivni
Handmade chasovnici Bansko
Handmade uslugi
Ruchno izraboteni bizhuta
Обеци Банско
Handmade бижута Банско

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !