Проверена

Z&V Treasures Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Z&V Treasures

Z&V Treasures

 Обичате изящните бижута? Предпочитате ръчно изработените изделия пред масовите, предлагани на пазара? Искате да бъдете различни, модерни и стилни? Ако вашият отговор на тези въпроси е „ДА“, то вие сте попаднали на правилното място.

 „Z&V Treasures” се занимава с изработката на уникални ръчно направени бижута. Потопете се в разнообразие от форми, цветове и материали и изберете, това което пасва на вас и на вашата личност. Използваме само естествение материали като дърво, стъкло, камъни, еко кожа и други. Това е важно за качеството на продукта, за неговата издържливост и красота. Част от нашата колекция са гривни, обеци, колиета, които може да закупите както по отделно, така и в комплект. Изберете от готовите ни комплекти или развихрете въображението си и създайте свои собствени комбинации.

 За нас е важно всеки да може да притежава бижу от „Z&V Treasures”, затова сме се постарали цените да бъдат достъпни за всеки. Имате възможност да закупите продукт на средна стойност от 6 лв. до 20 лв.

 Едно бижу винаги е перфектният подрък, независимо от повода. Зарадвайте себе си или любим човек с един красив аксесоар. Почувствайте се специални или накарайте някого да се почувства така.

 Може да разгледате всички наши предложения на фейсбук страницата ни, както и да зададете въпросите си лично на нашите служители. 

Тагове

Гердани Банско
Ръчно изработени гривни
Ruchno izraboteni bizhuta
Handmade chasovnici Bansko
Grivni Bansko
Handmade uslugi
Obeci Bansko
Handmade часовници Банско
Ruchno izraboteni grivni
Гривни Банско
Handmade бижута Банско
Handmade услуги
Ръчно изработени бижута
Обеци Банско
Gerdani Bansko
Handmade bizhuta Bansko

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !