Проверена

Z&V Treasures Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Z&V Treasures

Z&V Treasures

 Обичате изящните бижута? Предпочитате ръчно изработените изделия пред масовите, предлагани на пазара? Искате да бъдете различни, модерни и стилни? Ако вашият отговор на тези въпроси е „ДА“, то вие сте попаднали на правилното място.

 „Z&V Treasures” се занимава с изработката на уникални ръчно направени бижута. Потопете се в разнообразие от форми, цветове и материали и изберете, това което пасва на вас и на вашата личност. Използваме само естествение материали като дърво, стъкло, камъни, еко кожа и други. Това е важно за качеството на продукта, за неговата издържливост и красота. Част от нашата колекция са гривни, обеци, колиета, които може да закупите както по отделно, така и в комплект. Изберете от готовите ни комплекти или развихрете въображението си и създайте свои собствени комбинации.

 За нас е важно всеки да може да притежава бижу от „Z&V Treasures”, затова сме се постарали цените да бъдат достъпни за всеки. Имате възможност да закупите продукт на средна стойност от 6 лв. до 20 лв.

 Едно бижу винаги е перфектният подрък, независимо от повода. Зарадвайте себе си или любим човек с един красив аксесоар. Почувствайте се специални или накарайте някого да се почувства така.

 Може да разгледате всички наши предложения на фейсбук страницата ни, както и да зададете въпросите си лично на нашите служители. 

Тагове

Handmade услуги
Ръчно изработени бижута
Ръчно изработени гривни
Обеци Банско
Handmade chasovnici Bansko
Гривни Банско
Handmade часовници Банско
Гердани Банско
Grivni Bansko
Ruchno izraboteni bizhuta
Handmade bizhuta Bansko
Obeci Bansko
Handmade бижута Банско
Gerdani Bansko
Ruchno izraboteni grivni
Handmade uslugi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !