Начало Услуги

Интернет представяне на Вашият бизнес

"Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД предоставя на своите клиенти и партньори възможността да присъстват в онлайн бизнес каталог на фирмите в България. Нашият бизнес каталог предлага невероятната възможност Вашият бизнес да бъде представен пред множество потребители по красив, информативен и достъпен начин. Тази услуга представлява откриването на персонална страница на Вашият бизнес, където се поместват описание за компанията и дейността й, продукти, услуги, контакти, уеб-сайт, работно време и др. Във Вашата персонална страница се съдържат и ключовите думи, които описват Вашият бизнес, на база на тях Вашата потребителска страница може да бъде откриват от търсачки като Google, Yahoo, Bing и др.

Получавате също и личен рекламен консултант, който да поддържа и управлява Вашата бизнес страница.

Facebook/Instagram/Twitter реклама и маркетинг

Facebook реклама и маркетинг
Екипът на "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД може да Ви помогне да затвърдите присъствието си в социални мрежи, като има за цел да достигне до максимален брой последователи/потенциални клиенти. Предлагаме създаване, цялостна поддръжка и управление на Вашата Facebook страница с непрекъснато нарастване на интереса към Вашият бизнес. Нашите онлайн маркетинг специалисти могат да помогнат и при управлението на Вашите страници и профили в други социални мрежи като Instagram, Twitter, Google Plus и други.

Google AdWords Реклама

Facebook реклама и маркетинг
Google AdWords е най-сигурния начин по който Вашият бизнес да излезе най-отгоре при търсене по определени ключови думи в Google. Нашите специалисти ще Ви помогнат за определянето на най-ценните ключови думи за Вашият бизнес. Ще Ви помогнат също да таргитирате правилно вашите рекламни кампании спрямо гео-локация, социални интереси и други. След приключване на рекламната кампания, Вие ще получите пълна информация за това колко точно е била успешна тя за Вас.

Създаване на УЕБ сайт и SEO Оптимизация

Facebook реклама и маркетинг
В днешно време е немислимо даден бизнес да няма свой представителен уеб-сайт, чрез който да представи своята дейност, продукти и услуги. За това нашият екип е готов да помогне и да изгради за Вас перфектният уебсайт, като също се ангажира и с поддръжката му. Уеб сайтовете, които изграждаме са изцяло съобразени с нуждите на Вашия бизнес и се предлагат оптимизирани за телефон и таблет.

Управление и наблюдение на Вашият рекламен профил

Facebook реклама и маркетинг
Платформата на "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД Ви предоставя възможност за управление и наблюдение на Вашият профил по лесен и достъпен начин. Сега имате възможност да управлявате Вашите снимки, продукти и информация за компанията, която представлявате. По този начин Вашите клиенти ще получават сигурна и надежна информация за бизнеса ви. Благодарение на тази услуга Вие получавате и възможноста да следите посещаемоста и интереса към Вашата страница.

Получавате също и личен рекламен консултант, който да поддържа и управлява Вашите рекламни кампании.

Всяка услуга предлагана от "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД се предоставя с пробен период в размер на 7 дни. Ако не желате да се възползвате от услугите ни след гратисния период, ние ще Ви възстановим разходите по закупуване на съответната услуга.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !