Начало Услуги

Интернет представяне на Вашият бизнес

"Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД предоставя на своите клиенти и партньори възможността да присъстват в онлайн бизнес каталог на фирмите в България. Нашият бизнес каталог предлага невероятната възможност Вашият бизнес да бъде представен пред множество потребители по красив, информативен и достъпен начин. Тази услуга представлява откриването на персонална страница на Вашият бизнес, където се поместват описание за компанията и дейността й, продукти, услуги, контакти, уеб-сайт, работно време и др. Във Вашата персонална страница се съдържат и ключовите думи, които описват Вашият бизнес, на база на тях Вашата потребителска страница може да бъде откриват от търсачки като Google, Yahoo, Bing и др.

Получавате също и личен рекламен консултант, който да поддържа и управлява Вашата бизнес страница.

Facebook/Instagram/Twitter реклама и маркетинг

Facebook реклама и маркетинг
Екипът на "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД може да Ви помогне да затвърдите присъствието си в социални мрежи, като има за цел да достигне до максимален брой последователи/потенциални клиенти. Предлагаме създаване, цялостна поддръжка и управление на Вашата Facebook страница с непрекъснато нарастване на интереса към Вашият бизнес. Нашите онлайн маркетинг специалисти могат да помогнат и при управлението на Вашите страници и профили в други социални мрежи като Instagram, Twitter, Google Plus и други.

Google AdWords Реклама

Facebook реклама и маркетинг
Google AdWords е най-сигурния начин по който Вашият бизнес да излезе най-отгоре при търсене по определени ключови думи в Google. Нашите специалисти ще Ви помогнат за определянето на най-ценните ключови думи за Вашият бизнес. Ще Ви помогнат също да таргитирате правилно вашите рекламни кампании спрямо гео-локация, социални интереси и други. След приключване на рекламната кампания, Вие ще получите пълна информация за това колко точно е била успешна тя за Вас.

Създаване на УЕБ сайт и SEO Оптимизация

Facebook реклама и маркетинг
В днешно време е немислимо даден бизнес да няма свой представителен уеб-сайт, чрез който да представи своята дейност, продукти и услуги. За това нашият екип е готов да помогне и да изгради за Вас перфектният уебсайт, като също се ангажира и с поддръжката му. Уеб сайтовете, които изграждаме са изцяло съобразени с нуждите на Вашия бизнес и се предлагат оптимизирани за телефон и таблет.

Управление и наблюдение на Вашият рекламен профил

Facebook реклама и маркетинг
Платформата на "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД Ви предоставя възможност за управление и наблюдение на Вашият профил по лесен и достъпен начин. Сега имате възможност да управлявате Вашите снимки, продукти и информация за компанията, която представлявате. По този начин Вашите клиенти ще получават сигурна и надежна информация за бизнеса ви. Благодарение на тази услуга Вие получавате и възможноста да следите посещаемоста и интереса към Вашата страница.

Получавате също и личен рекламен консултант, който да поддържа и управлява Вашите рекламни кампании.

Всяка услуга предлагана от "Адвъртайзинг Бизнес Каталог" ООД се предоставя с пробен период в размер на 7 дни. Ако не желате да се възползвате от услугите ни след гратисния период, ние ще Ви възстановим разходите по закупуване на съответната услуга.

euro_info

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !