Проверена

ЗАИРА З З ЕООД Отличен избор

Производство > Чипс
Начало Производство Чипс ЗАИРА З З ЕООД

ЗАИРА З З ЕООД

 „Заира З З ЕООД“ е компания, която се занимава с производство на чипс, пелети и пуканки. Тя е основана през 1990г. Продуктите, които фирмата използва са български, естествени и са с високо качество. При производствения процес се използва модерна техника, която отговаря на всички стандарти в Европа. За над 20 години на пазара, с много труд и усилия, ние успяхме да си изградим авторитет, благодарение на качествено производство и отлично обслужване. Основен приоритет за нас е да бъдем коректни към хората, с които работим.

 Чипсът, който нашата компания прозивежда, е сред любимите чипсове на пазара. Той е вкусен, защото е направен от истински картофи, от българските земи. Чипс „Заира“ можете да откриете в различни опаковки – от 20, 30, 80 грама. Предлагаме чипсове с вкус на сол, кетчуп и чушка.

 Важно за нас е да не спираме да се развиваме и да подобряваме вкусовите качества на продуктите си. Държим на своите принципи - невероятен вкус, качествени продукти и разбира се професионално отношение. Нашите клиенти са нашият стимул за развитие и прогрес. 
 Нашите пуканки, пелети и чипсове се произвеждат от екологични и чисти продукти. Те са разнообразни по цвят и размери, но има едно нещо, което ги свързва. Това е неповторимият вкус, който притежава всяка пелета, пуканка или чипс. 

Тагове

peleti Ambol
пуканки Ямбол
Proizvodstvo na chips Ambol
Хранителни продукти Ямбол
Hranitelni produkti Ambol
Производство на чипс Ямбол
пуканки Ямбол
pukanki Ambol
пелети Ямбол
Чипс Ямбол
pukanki Ambol
peleti Ambol
Търговия с чипс Ямбол
Chips Ambol
Turgovia s chips Ambol
пелети Ямбол

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !