Проверена

ЗАИРА З З ЕООД Отличен избор

Производство > Чипс
Начало Производство Чипс ЗАИРА З З ЕООД

ЗАИРА З З ЕООД

 „Заира З З ЕООД“ е компания, която се занимава с производство на чипс, пелети и пуканки. Тя е основана през 1990г. Продуктите, които фирмата използва са български, естествени и са с високо качество. При производствения процес се използва модерна техника, която отговаря на всички стандарти в Европа. За над 20 години на пазара, с много труд и усилия, ние успяхме да си изградим авторитет, благодарение на качествено производство и отлично обслужване. Основен приоритет за нас е да бъдем коректни към хората, с които работим.

 Чипсът, който нашата компания прозивежда, е сред любимите чипсове на пазара. Той е вкусен, защото е направен от истински картофи, от българските земи. Чипс „Заира“ можете да откриете в различни опаковки – от 20, 30, 80 грама. Предлагаме чипсове с вкус на сол, кетчуп и чушка.

 Важно за нас е да не спираме да се развиваме и да подобряваме вкусовите качества на продуктите си. Държим на своите принципи - невероятен вкус, качествени продукти и разбира се професионално отношение. Нашите клиенти са нашият стимул за развитие и прогрес. 
 Нашите пуканки, пелети и чипсове се произвеждат от екологични и чисти продукти. Те са разнообразни по цвят и размери, но има едно нещо, което ги свързва. Това е неповторимият вкус, който притежава всяка пелета, пуканка или чипс. 

Тагове

пуканки Ямбол
Proizvodstvo na chips Ambol
pukanki Ambol
Turgovia s chips Ambol
Производство на чипс Ямбол
peleti Ambol
peleti Ambol
Хранителни продукти Ямбол
Търговия с чипс Ямбол
пелети Ямбол
pukanki Ambol
пелети Ямбол
Hranitelni produkti Ambol
Чипс Ямбол
Chips Ambol
пуканки Ямбол

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !