Проверена

Техно Ринг ЕООД Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Техно Ринг ЕООД

Техно Ринг ЕООД

Фирма "Техно Рингс" ООД е създадена през 2000 година, с основно предназначение - да подпомага многобройните си клиенти

Осигуряваме максимална сигурност и ефикасен комфорт за дома,бита и семейството. Служителите на фирмата,подхождайки професионално за всеки конкретен случай: в лични срещи и разговори,консултации на място,проучване на терен- ни възможности и проектански предложения,ние предлагаме най-добрите и ефективни решения за изработка,доставка и монтаж на ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ за битово-отпадни води,подръжка на хигиената,дезинфекцията и чистота на съществуващите септичи ями и пречиствателни съоръжения,чрез дозирани приложения на система от БИОПРОДУКТИ. Ние предлагаме голяма гама от ОГРАДНИ СИТЕМИ-временни,мобилни и стационарни оградни системи от метални огр.стълбове и пана.
Високото качество,лесния монтаж и подръжка на нашите високотехнологични ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ,ги правят търсени и предпочитани в решаване на проблемите на клиента с липсата на канализация. Само за последните 3-4 год. сме монтирали над 80 пречиствателни станции с различем обем на преработка на отпадните води,без нито една рекламация.Ние се съобразяваме с проблемите на хората и сме организирали нашата търговска дейност в полза на клиентите.

snimka2

Преимущества на продуктите на Техно Рингс ООД
1.Мобилни оградни системи- Основното преимущество за този вид оградни системи на ф-ма Техно Рингс ООД е ниската цена поради огромната конкуренция на Българския пазар за този вид продукт,като това разбира се не рефлектира върху доброто качество,здравина и визия на оградните с-ми. 

2. Пречиствателни станции-Системите за пречистване на отпадни води която ф-ма Техно Рингс ООД предлага на българския пазар вече 17 години са доказали своята ефективност с безупречна и безпроблемна работа.Това е резултат от дългогодишния опит на Руски учени които са създали системата и успешно са я приложили в първите Руски атомни подводници за това може да се каже,че ПСОВ които нашата ф-ма предлага са пионерите/родоначалниците/ в тази област. Уникалното в тях е разработената с-ма за пречистване на отпадни води в която взимат участие контролен блок, 2-бр компресори, аератор който е покрит със специален текстил който е разработен специално за тази цел и се произвежда в Русия. Нашите станции са характерни с това,че след монтажа им не се изискват допълнителни препарата или специализиран персонал за поддръжката им. В тях няма метални части които да причинят корозия.


3.Биопрепарата за септични ями и пречиствателни станции,канализационни с-ми и почистващи биопрепарати за дома,офиси,хотели ресторанти,почивни станции и др- ф-ма Техно Рингс ООД е единствената ф-ма в Североизточна България която предлага този вид продукти. Характерното и уникалното за тях е,че са силни и функционални като препаратите съдържащи химия,но не замърсявата и не вредят на околната среда,а напротив стимулират и спомагат за нейната чистота.Пример за това са биопрепаратите за септични ями .След третирането им с препарати които съдържат високо количество химикали Вие не можете да използвате вторично пречистената вода ,докато нашите клиенти които ни се довериха и третират ямите си с нашите биопрепарати имат възможност да използват пречистената вода вторично за поливане на насъждения,да си мият колите,за измиване на плочници и пътеки и др. Освен всичко изброено по-горе с помоща на нашите продукти ние се стараем да запазим земята и природата по чиста за идните поколения. Доказателство за това са нашите клиенти които ни се довериха и използват успешно нашите продукти и услуги вече 17 години.
Много клиенти имат вили,къщи,заведения,които са на септичи ями-попиви или черпателни,които рано или късно създават некомфортни и конфликтни проблеми.Нашата фирма,откликна на тези проблеми и единствена във гр.Варна предложи на пазара и многобройните си клиенти,голяма гама БИОПРЕПАРАТИ,които съдър- жат специални ензими за разграждане на протеини,мазнини,целулоза и нишесте. Това са ЕКОПРОДУКТИ,най-ново поколение БИОЕНЗИМНИ БИОПРЕПАРАТИ,които премахват миризмите,дизенфикцират и подържат хигиената в септични ями,пречиствателни системи, мазниноуловители, перали,съдомиялни,бани,тоалетни и канали. 

Особен принос в сигурността и комфорта на нашите клиенти през последните 10 год. осигуряват и разнообразните модерни и ефективни решения на ОГРАДНИ СИСТЕМИ от 3D пана с профил на телта-Ф-4,4.5,5мм. Ние единствени във гр.Варна предлагаме изработка, доставка и монтаж на оградни системи в различни цветови решения по RAL. ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ,които предлагаме,включват и различни видове ВРАТИ-за пешеходен достъп,двукрили,плъзгащи и др.Както оградата ,така и вратите се изработват от електро-заварени пана,огр.стълбове с профил-50/50/2мм,със съответните аксесоари за закрепване,панти и заключващи системи.ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ се предлагат в поцинкован вариант и с прахово-полимерно покритие по 12-15 цвята по RAL, по желание на клиента.През последните 5 год.придобихме голям опит в изработката и монтажа на огради на СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ. В зависимост от обема,дължината и височината, огр-система и вратите се изработват,доставят и монтират за около 3-7 раб.дни.

Тагове

ogradni pana
мобилни оградни системи
еднокрили и двукрили врати
метални оградни стълбове
временни оградни системи
оградни пана
Пречиствателни системи
Tehno Rings OOD
врати
Individualni prechistvatelni stancii
оградни системи
ednokrili i dvukrili vrati
стационарни оградни системи
Prechistvatelni sistemi
metalni ogradni stulbove
стълбове и пана
мобилни огради
vrati
mobilni ogradi
Prechistvane na otpadni vodi
ogradni vrati
vremenni ogradni sistemi
stacionarni ogradni sistemi
ogradni sistemi
ogradi
оградни врати
stulbove i pana
огради
Пречистване на отпадни води
mobilni ogradni sistemi
Индивидуални пречиствателни станции
Техно Рингс ООД

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !