Проверена

Техно Ринг ЕООД Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Техно Ринг ЕООД

Техно Ринг ЕООД

Фирма "Техно Рингс" ООД е създадена през 2000 година, с основно предназначение - да подпомага многобройните си клиенти

Осигуряваме максимална сигурност и ефикасен комфорт за дома,бита и семейството. Служителите на фирмата,подхождайки професионално за всеки конкретен случай: в лични срещи и разговори,консултации на място,проучване на терен- ни възможности и проектански предложения,ние предлагаме най-добрите и ефективни решения за изработка,доставка и монтаж на ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ за битово-отпадни води,подръжка на хигиената,дезинфекцията и чистота на съществуващите септичи ями и пречиствателни съоръжения,чрез дозирани приложения на система от БИОПРОДУКТИ. Ние предлагаме голяма гама от ОГРАДНИ СИТЕМИ-временни,мобилни и стационарни оградни системи от метални огр.стълбове и пана.
Високото качество,лесния монтаж и подръжка на нашите високотехнологични ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ,ги правят търсени и предпочитани в решаване на проблемите на клиента с липсата на канализация. Само за последните 3-4 год. сме монтирали над 80 пречиствателни станции с различем обем на преработка на отпадните води,без нито една рекламация.Ние се съобразяваме с проблемите на хората и сме организирали нашата търговска дейност в полза на клиентите.

snimka2

Преимущества на продуктите на Техно Рингс ООД
1.Мобилни оградни системи- Основното преимущество за този вид оградни системи на ф-ма Техно Рингс ООД е ниската цена поради огромната конкуренция на Българския пазар за този вид продукт,като това разбира се не рефлектира върху доброто качество,здравина и визия на оградните с-ми. 

2. Пречиствателни станции-Системите за пречистване на отпадни води която ф-ма Техно Рингс ООД предлага на българския пазар вече 17 години са доказали своята ефективност с безупречна и безпроблемна работа.Това е резултат от дългогодишния опит на Руски учени които са създали системата и успешно са я приложили в първите Руски атомни подводници за това може да се каже,че ПСОВ които нашата ф-ма предлага са пионерите/родоначалниците/ в тази област. Уникалното в тях е разработената с-ма за пречистване на отпадни води в която взимат участие контролен блок, 2-бр компресори, аератор който е покрит със специален текстил който е разработен специално за тази цел и се произвежда в Русия. Нашите станции са характерни с това,че след монтажа им не се изискват допълнителни препарата или специализиран персонал за поддръжката им. В тях няма метални части които да причинят корозия.


3.Биопрепарата за септични ями и пречиствателни станции,канализационни с-ми и почистващи биопрепарати за дома,офиси,хотели ресторанти,почивни станции и др- ф-ма Техно Рингс ООД е единствената ф-ма в Североизточна България която предлага този вид продукти. Характерното и уникалното за тях е,че са силни и функционални като препаратите съдържащи химия,но не замърсявата и не вредят на околната среда,а напротив стимулират и спомагат за нейната чистота.Пример за това са биопрепаратите за септични ями .След третирането им с препарати които съдържат високо количество химикали Вие не можете да използвате вторично пречистената вода ,докато нашите клиенти които ни се довериха и третират ямите си с нашите биопрепарати имат възможност да използват пречистената вода вторично за поливане на насъждения,да си мият колите,за измиване на плочници и пътеки и др. Освен всичко изброено по-горе с помоща на нашите продукти ние се стараем да запазим земята и природата по чиста за идните поколения. Доказателство за това са нашите клиенти които ни се довериха и използват успешно нашите продукти и услуги вече 17 години.
Много клиенти имат вили,къщи,заведения,които са на септичи ями-попиви или черпателни,които рано или късно създават некомфортни и конфликтни проблеми.Нашата фирма,откликна на тези проблеми и единствена във гр.Варна предложи на пазара и многобройните си клиенти,голяма гама БИОПРЕПАРАТИ,които съдър- жат специални ензими за разграждане на протеини,мазнини,целулоза и нишесте. Това са ЕКОПРОДУКТИ,най-ново поколение БИОЕНЗИМНИ БИОПРЕПАРАТИ,които премахват миризмите,дизенфикцират и подържат хигиената в септични ями,пречиствателни системи, мазниноуловители, перали,съдомиялни,бани,тоалетни и канали. 

Особен принос в сигурността и комфорта на нашите клиенти през последните 10 год. осигуряват и разнообразните модерни и ефективни решения на ОГРАДНИ СИСТЕМИ от 3D пана с профил на телта-Ф-4,4.5,5мм. Ние единствени във гр.Варна предлагаме изработка, доставка и монтаж на оградни системи в различни цветови решения по RAL. ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ,които предлагаме,включват и различни видове ВРАТИ-за пешеходен достъп,двукрили,плъзгащи и др.Както оградата ,така и вратите се изработват от електро-заварени пана,огр.стълбове с профил-50/50/2мм,със съответните аксесоари за закрепване,панти и заключващи системи.ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ се предлагат в поцинкован вариант и с прахово-полимерно покритие по 12-15 цвята по RAL, по желание на клиента.През последните 5 год.придобихме голям опит в изработката и монтажа на огради на СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ. В зависимост от обема,дължината и височината, огр-система и вратите се изработват,доставят и монтират за около 3-7 раб.дни.

Тагове

стълбове и пана
mobilni ogradi
ogradni pana
Prechistvane na otpadni vodi
Prechistvatelni sistemi
Individualni prechistvatelni stancii
мобилни оградни системи
vremenni ogradni sistemi
оградни системи
метални оградни стълбове
stulbove i pana
Техно Рингс ООД
врати
Пречистване на отпадни води
оградни пана
stacionarni ogradni sistemi
оградни врати
временни оградни системи
mobilni ogradni sistemi
стационарни оградни системи
Tehno Rings OOD
ogradni sistemi
мобилни огради
vrati
ednokrili i dvukrili vrati
Индивидуални пречиствателни станции
metalni ogradni stulbove
еднокрили и двукрили врати
ogradi
ogradni vrati
Пречиствателни системи
огради

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !