Проверена

Техно Рингс ЕООД Отличен избор

Услуги > Други услуги
Начало Услуги Други услуги Техно Рингс ЕООД

Техно Рингс ЕООД

Фирма "Техно Рингс" е създадена през 2000 година, като търговска фирма, с основно предназначение - да подпомага многобройните си клиенти във вземането на жизнено важни решения по време на строителство на съкровения дом. Да осигури максимална сигурност и ефикасен комфорт за дома, бита и семейството.

И служителите на фирмата, подхождайки професионално за всеки конкретен случай: в лични срещи и разговори, консултации на място, проучване на теренни възможности и проектантски предложения, ние предлагаме най-добрите и ефективни решения за изработка, доставка и монтаж на ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ за битово-отпадни води, поддръжка на хигиената, дезинфекцията и чистота на съществуващите септичи ями и пречиствателни съоръжения, чрез дозирани приложения на система от БИОПРОДУКТИ.Ние предлагаме голяма гама от ОГРАДНИ СИТЕМИ - временни, мобилни и стационарни оградни системи от метални огр. стълбове и пана.
Високото качество, лесния монтаж и поддръжка на нашите високо-технологични ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, ги правят търсени и предпочитани в решаванена проблемите на клиента с липсата на канализация. Само за последните 3-4 год. сме монтирали над 80 пречиствателни станции с различен обем на преработка на отпадните води, без нито една рекламация. Ние се съобразяваме с проблемите на хората и сме организирали нашата търговска дейност в полза на клиентите. Много клиенти имат вили, къщи, заведения, които са на септичи ями-попиви или черпателни, които рано или късно създават некомфортни и конфликтни проблеми.
Нашата фирма, откликна на тези проблеми и единствена в гр. Варна предложи на пазара и многобройните си клиенти, голяма гама БИОПРЕПАРАТИ, които съдържат специални ензими за разграждане на протеини, мазнини, целулоза и нишесте. Това са ЕКОПРОДУКТИ, най-ново поколение БИОЕНЗИМНИ БИОПРЕПАРАТИ, които премахват миризмите, дезинфекцират и поддържат хигиената в септични ями, пречиствателни системи, мазниноуловители, перали, съдомиялни, бани, тоалетни и канали.

 


Особен принос в сигурността и комфорта на нашите клиенти през последните 10 год. осигуряват и разнообразните модерни и ефективни решения на ОГРАДНИ СИСТЕМИ от 3D пана с профил на телта - Ф-4,4.5,5 мм. Ние единствени в гр. Варна предлагаме изработка, доставка и монтаж на оградни системи в различни цветови решения по RAL.
ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ,които предлагаме, включват и различни видове ВРАТИ - за пешеходен достъп, двукрили, плъзгащи и др. Както оградата, така и вратите се изработват от електрозаварени пана, огр.стълбове с профил - 50/50/2 мм, със съответните аксесоари за закрепване, панти и заключващи системи.
ОГРАДНИТЕ СИСТЕМИ се предлагат в поцинкован вариант и  с прахово-полимерно покритие по 12-15 цвята по RAL, по желание на клиента. През последните 5 год. придобихме голям опит в изработката и монтажа на огради на СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ. В зависимост от обема, дължината и височината, огр. система и вратите се изработват, доставят и монтират за около 3-7 раб. дни.

Тагове

люлки
паркиране на велосипеди
ogradni stulbove
ударопоглъщащи настилки парково обурудване
pasuchnice
Prechistvatelni sistemi
детски площадки
besedki
mobilni ogradi
беседки
suoruzhenia za detski ploshtadki
Техно Рингс ЕООД
съоръжения за спортни площадки
оградни стълбове
Individualni prechistvatelni stancii
sportni ploshtadki
vurtelezhki
Tehno Rings EOOD
антипаркинг устройства
спортни площадки
пързалки
меки настилки
обурудване заволейбол
meki nastilki
ogradni pana
врати за пешеходци
stoiki za velosipedi
vrati za peshehodci
purzalki
оградни системи
съоръжения за детски градини
klatushki
въртележки
oborudvane za basketbol
udaropoglushtashti nastilki parkovo oburudvane
ogradni sistemi
antiparking ustroistva
оградни пана
пейки
гумени настилки
временни огради
къщички
suoruzhenia za sportni ploshtadki
vrati za avtomobili
пясъчнице
оборудване за тенис
parkirane na velosipedi
клатушки
vremenni ogradi
kushtichki
peiki
masi
огради
стойки за велосипеди
detski ploshtadki
gradinsko oburudvane
Индивидуални пречиствателни станции
sportni suoruzhenia
спортни съоръжения
suoruzhenia za detski gradini
градинско обурудване
ogradi
мобилни огради
оборудване за баскетбол
gumeni nastilki
врати за автомобили
маси
съоръжения за детски площадки
oborudvane za tenis
Пречиствателни системи
oburudvane zavoleibol
lyulki

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !