Проверена

Ресторант "Кирик" Созопол Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант "Кирик" Созопол

 Ресторант „Кирик“ е място, което ще заплени всеки любител на добрата кухня, безупречното обслужване  и приятната атмосфера. Всъщност заведението носи името на единствения остров на българското черноморие – остров Свети Кирик.

 Заведението се намира в град Созопол и е разположено срещу морската база. Ще ви настаним под сянката на голяма смокиня и ще ви оставим да се насладите на невероятната панорамна гледка и на вкусната морска храна. Побързайте, защото местата не остават свободни за дълго време.

 Любима напитка на нашите гости е узуто, което перфектно се комбинира с апетитния маринован чернокоп. Сигурни сме, че изборът ще бъде труден, защото печеният чироз с лимон не остава на заден план, а когато се поднесе със свежа салата от откопод, просто няма равен. А как ви звучи домашно приготвен бял тарама хайвер? На нас като нещо, което задължително трябва да бъде опитано! За почитателите на ефирния вкус на розето препоръчваме мидите циганаки. За тези от вас, които искат да опитат нещо различно и нестандартно – зарган на скара или пържен барбун. Разбира се в менюто ще откриете и любимите на всички попчета, сафрид, лафер… Какъвто и да бъде вашият избор, той ще бъде правилният. Всички ястия се приготвят на момента за вас - нашите специални гости!

 В ресторант „Кирик“ лятото е вълшебно и понеже не искаме то никога да свършва, ще ви посрещнем по всяко време на годината. Независимо от сезона и от климатичните условия, заповядайте при нас, където вкусната храна няма край!

Тагове

Kirik Sozopol
Риба Созопол
Вкусна храна Созопол
Ресторант Созопол
Restorant sreshtu morskata baza Sozopol
Restorant Sozopol
Restorant s prasna riba Sozopol
Vkusna hrana Sozopol
Заведение Созопол
Ресторант срещу морската база Созопол
Zavedenie Sozopol
Ресторант Кирик Созопол
Restorant Kirik Sozopol
Riba Sozopol
Кирик Созопол
Ресторант с прясна риба Созопол

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !