Проверена

Ресторант "Кирик" Созопол Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант "Кирик" Созопол

 Ресторант „Кирик“ е място, което ще заплени всеки любител на добрата кухня, безупречното обслужване  и приятната атмосфера. Всъщност заведението носи името на единствения остров на българското черноморие – остров Свети Кирик.

 Заведението се намира в град Созопол и е разположено срещу морската база. Ще ви настаним под сянката на голяма смокиня и ще ви оставим да се насладите на невероятната панорамна гледка и на вкусната морска храна. Побързайте, защото местата не остават свободни за дълго време.

 Любима напитка на нашите гости е узуто, което перфектно се комбинира с апетитния маринован чернокоп. Сигурни сме, че изборът ще бъде труден, защото печеният чироз с лимон не остава на заден план, а когато се поднесе със свежа салата от откопод, просто няма равен. А как ви звучи домашно приготвен бял тарама хайвер? На нас като нещо, което задължително трябва да бъде опитано! За почитателите на ефирния вкус на розето препоръчваме мидите циганаки. За тези от вас, които искат да опитат нещо различно и нестандартно – зарган на скара или пържен барбун. Разбира се в менюто ще откриете и любимите на всички попчета, сафрид, лафер… Какъвто и да бъде вашият избор, той ще бъде правилният. Всички ястия се приготвят на момента за вас - нашите специални гости!

 В ресторант „Кирик“ лятото е вълшебно и понеже не искаме то никога да свършва, ще ви посрещнем по всяко време на годината. Независимо от сезона и от климатичните условия, заповядайте при нас, където вкусната храна няма край!

Тагове

Кирик Созопол
Restorant s prasna riba Sozopol
Zavedenie Sozopol
Вкусна храна Созопол
Restorant sreshtu morskata baza Sozopol
Ресторант Кирик Созопол
Риба Созопол
Riba Sozopol
Ресторант срещу морската база Созопол
Kirik Sozopol
Ресторант с прясна риба Созопол
Restorant Sozopol
Заведение Созопол
Ресторант Созопол
Restorant Kirik Sozopol
Vkusna hrana Sozopol

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !