Проверена

Ресторант "Кирик" Созопол Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант "Кирик" Созопол

Ресторант “Кирик” е кръстен на едноименния остров. Намира се точно срещу морската база в Созопол. Под голямата смокиня, на уютна лятна тераса с панорамен изглед ценителите на прясната и вкусно приготвена риба попадат направо в света на сбъднатите си мечти. Единственият проблем е да си намериш място - свободни столове има само през нощта.Още с аперитива можеш да започнеш с прочутия маринован чернокоп, който се топи в устата и тегли към поредното узо. Същият ефект се постига и с печения чироз с лимон и копър и със салатата от октопод. Или пък с домашно приготвения бял тарама хайвер. За разлика от други ресторанти, в КИРИК не се мръщят, когато си поискаш препечени филийки. За клиентите, решили да го карат протоколно, след аперитива са препоръчителни мидите цаганаки

Те са приятно люти и вървят с леко розе.Изборът на вечеря или обяд е истинско изпитание - дали да е калкан или пържен барбун. А може би зарган на скара... Или нещо по-традиционно - лефер, сафрид или попчета... Каквото и да вземете, няма да сбъркате. Всичко се приготвя в момента! Към всяка от рибите се предлага скордаляТова е една тайна смес, без нея рибата не е същата. 

В “Кирик” лятото никога не свършва, защото ресторантът работи през цялата година. Та ако искате да си припомните топлите летни вечери, можете да дойдете и през зимата.


Тагове

Вкусна храна Созопол
Restorant Sozopol
Restorant sreshtu morskata baza Sozopol
Riba Sozopol
Риба Созопол
Ресторант с прясна риба Созопол
Ресторант срещу морската база Созопол
Ресторант Созопол
Заведение Созопол
Кирик Созопол
Zavedenie Sozopol
Kirik Sozopol
Vkusna hrana Sozopol
Ресторант Кирик Созопол
Restorant s prasna riba Sozopol
Restorant Kirik Sozopol

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !