Проверена

Ресторант "Капо" София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Капо" София

Ресторант "Капо" София

Омръзнало ви е от еднообразна и скучна храна? Искате да опитате нещо ново и различно? Някога били ли сте в Гърция? Ако не сте, ресторант „Капо“ (Созополис) ще ви пренесе там. А ако сте, ще усетите отново гръцката атмосфера.  

Ресторантът е разположен на централно място в столицата. Идеалното място за обяд с колегите, семейна вечеря или празненство с приятелска компания. Предлагаме разнообразие от морски дарове, гръцки специалитети, както и типична гръцка музика. Нашите продукти идват директно от сърцето на Гърция.

При нас имате уникалната възможност сами на момента да изберете какво да приготвим за вас. Разгледайте нашите аквариуми и витрини и ни посочете избора си. Рибата е винаги прясна и приготвена с любов. Готвачите ни са истински професионалисти и техните умения ще ви изненадат приятно. Вкусът на гръцките ястия се дължи и на внимателно приготвените маринати и специалните подправки.

Богатият ни асортимент от напитки включва и традиционното гръцко узо, както и изискана колекция от вина. Защото истинският грък знае, че вкусното ястие винаги има нужда от качествен аператив.

Капацитетът на ресторанта е 104 места. При нас ще бъдете заобиколени от уют, приятна атмосфера и топло отношение. За летните месеци предлагаме красива градина. Очакваме ви в ресторант „Капо“ (Созополис) и ви уверяваме, че ще пожелаете да дойдете отново!
httpzavedeniacomsystemstorageimagessofiabig38261e3bc6efbf2af6617015ef6e09767c841jpg

Тагове

gratski restorant Kapo Sofiya
ресторанти София център
ресторант Капо София
restorant s gratska kuhnya Sofiya
restorant Kapo Sofiya
restorant sas sredizemnomorska kuhnya Sofiya
ресторант със средиземноморска кухня София
restoranti Sofiya tsentar
restorant s gratski spetsialiteti
гръцки ресторант Капо София
ресторант с гръцки специалитети
ресторант с гръцка кухня София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !