Проверена

Ресторант "Капо" София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Капо" София

Ресторант "Капо" София

Омръзнало ви е от еднообразна и скучна храна? Искате да опитате нещо ново и различно? Някога били ли сте в Гърция? Ако не сте, ресторант „Капо“ (Созополис) ще ви пренесе там. А ако сте, ще усетите отново гръцката атмосфера.  

Ресторантът е разположен на централно място в столицата. Идеалното място за обяд с колегите, семейна вечеря или празненство с приятелска компания. Предлагаме разнообразие от морски дарове, гръцки специалитети, както и типична гръцка музика. Нашите продукти идват директно от сърцето на Гърция.

При нас имате уникалната възможност сами на момента да изберете какво да приготвим за вас. Разгледайте нашите аквариуми и витрини и ни посочете избора си. Рибата е винаги прясна и приготвена с любов. Готвачите ни са истински професионалисти и техните умения ще ви изненадат приятно. Вкусът на гръцките ястия се дължи и на внимателно приготвените маринати и специалните подправки.

Богатият ни асортимент от напитки включва и традиционното гръцко узо, както и изискана колекция от вина. Защото истинският грък знае, че вкусното ястие винаги има нужда от качествен аператив.

Капацитетът на ресторанта е 104 места. При нас ще бъдете заобиколени от уют, приятна атмосфера и топло отношение. За летните месеци предлагаме красива градина. Очакваме ви в ресторант „Капо“ (Созополис) и ви уверяваме, че ще пожелаете да дойдете отново!
httpzavedeniacomsystemstorageimagessofiabig38261e3bc6efbf2af6617015ef6e09767c841jpg

Тагове

restorant s gratski spetsialiteti
ресторант с гръцки специалитети
ресторант с гръцка кухня София
restoranti Sofiya tsentar
restorant s gratska kuhnya Sofiya
ресторант със средиземноморска кухня София
restorant Kapo Sofiya
restorant sas sredizemnomorska kuhnya Sofiya
гръцки ресторант Капо София
ресторанти София център
ресторант Капо София
gratski restorant Kapo Sofiya

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !