Проверена

ОУ "Антон Страшимиров" Бургас Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища ОУ "Антон Страшимиров" Бургас

ОУ "Антон Страшимиров" Бургас

 Основно училище „Антон Страшимиров“ отваря врати през 1974 г. в град Бургас. Това е и първата учебна година, през която прага на учебното заведение прекрачват над 1300 ученици. От този момент до днес стотици деца получават своите първи знания и умения. Те напускат училището уверени и готови смело да вървят по своя път.

 ОУ „Антон Страшимиров“ се гордее със своите възпитаници и с многобройните им успехи и постижения. Децата са любознателни, любопитни и копнеещи за нови знания. Доказателство за това са наградите, медалите и спечелените първи места в различни училищни състезания. Успяваме да се изявим във всяка сфера и да покажем развитието си. За да бъде всичко това възможно, не можем да не споменем учителския колектив. Той се състои от не просто страхотни професионалисти, но и от хора, отдадени на професията учител. Те обичат своите ученици и работят за тяхното бъдеще всеки ден.

 Училището взима участие в различни проекти, което спомага за подобряване нивото на образованието. Това обогатява учебния процес и дава нови възможности и разнообразни дейности, от които да се възползват децата.

 Добрата материална база е още един от плюсовете, които притежава учебното заведение. Има просторни и добре оборудвани класни стаи и кабинети, в които часовете са освен ползотворни и приятни. Възпитанието и образованието в нашето училище вървят ръка за ръка и са пътят, който ние следваме! 

Тагове

Прием на ученици Бургас
Osnovno uchilishte Burgas
Obrazovanie Burgas
Priem na uchenici Burgas
Основно образование Бургас
Priem na deca v 5 klas Burgas
Първи клас Бургас
Uchilishte Burgas
priem na deca v purvi klas Burgas
Прием на деца в 5 клас Бургас
Purvi klas Burgas
Образование Бургас
ОУ Антон Страшимиров Бургас
OU Anton Strashimirov Burgas
прием на деца в първи клас Бургас
Peti klas Burgas
Училище Бургас
Osnovno obrazovanie Burgas
Пети клас Бургас
Основно училище Бургас

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !