Проверена

ОУ "Антон Страшимиров" Бургас Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища ОУ "Антон Страшимиров" Бургас

ОУ "Антон Страшимиров" Бургас

 Основно училище „Антон Страшимиров“ отваря врати през 1974 г. в град Бургас. Това е и първата учебна година, през която прага на учебното заведение прекрачват над 1300 ученици. От този момент до днес стотици деца получават своите първи знания и умения. Те напускат училището уверени и готови смело да вървят по своя път.

 ОУ „Антон Страшимиров“ се гордее със своите възпитаници и с многобройните им успехи и постижения. Децата са любознателни, любопитни и копнеещи за нови знания. Доказателство за това са наградите, медалите и спечелените първи места в различни училищни състезания. Успяваме да се изявим във всяка сфера и да покажем развитието си. За да бъде всичко това възможно, не можем да не споменем учителския колектив. Той се състои от не просто страхотни професионалисти, но и от хора, отдадени на професията учител. Те обичат своите ученици и работят за тяхното бъдеще всеки ден.

 Училището взима участие в различни проекти, което спомага за подобряване нивото на образованието. Това обогатява учебния процес и дава нови възможности и разнообразни дейности, от които да се възползват децата.

 Добрата материална база е още един от плюсовете, които притежава учебното заведение. Има просторни и добре оборудвани класни стаи и кабинети, в които часовете са освен ползотворни и приятни. Възпитанието и образованието в нашето училище вървят ръка за ръка и са пътят, който ние следваме! 

Тагове

Priem na deca v 5 klas Burgas
ОУ Антон Страшимиров Бургас
Училище Бургас
Obrazovanie Burgas
priem na deca v purvi klas Burgas
Peti klas Burgas
Образование Бургас
OU Anton Strashimirov Burgas
прием на деца в първи клас Бургас
Прием на деца в 5 клас Бургас
Основно образование Бургас
Uchilishte Burgas
Основно училище Бургас
Osnovno obrazovanie Burgas
Priem na uchenici Burgas
Първи клас Бургас
Пети клас Бургас
Osnovno uchilishte Burgas
Прием на ученици Бургас
Purvi klas Burgas

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !