Проверена

Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина

Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина

 Основно училище „Неофит Рилски“ се стреми да изгражда настоящето като взима пример от миналото и гледа към бъдещето. Българският народ трябва да се гордее с културното и историческото си наследство, а за да бъде то изградено и запазено, трябва да благодарим на училищната институция. Училището трябва да се почита и уважава, защото то изгражда нашата българска душевност, просвещава ни и пази традициите живи!

 Точно това е мисията на ОУ „Неофит Рилски“ – да бъде огнището, в което винаги да се разпалват въглените на българския дух. Макар и малко, нашето училище има богата история, датираща от 1882 г. Училището е общинско, намира в село Градина, община Долни Дъбник.

 Материалната база на училището е добре поддържана. То е оборудвано с всичко нужно за провеждането на учебните часове и за комфорта на учениците. Помещенията са разпределени в две отделни сгради. Едната е по-стара – построена е през 1939 г., а по-късно, през 1966 г., част от нея става и другата сграда, тъй като броят на децата нараства. От създаването си до днес училището преминава през много, развива се, адаптира се към съвременността, като се стреми да запазва ценностите си и да ги предава на своите възпитаници.

 Днес в основното учлище има оборудвани кабинети, приветливи класни стаи, компютърен кабинет, кабинет, оборудван с мултимедия, комфортна столова.

 Основна част от училищния живот са преподавателите. Те са висококвалифицирани педагози, които освен истински професионалисти, са сърдечни и мили хора. Те работят с любов и желание за нови успехи. Стремим се всеки ден да постигаме по нещо ново и по-добро от предишното. Учениците са активни млади хора, умни, мотивирани, устремени към светлото бъдеще!Тагове

Osnovno uchilishte selo Gradina
Прием в първи клас село Градина
Основно образование село Градина
Uchilishte selo Gradina
Училище село Градина
Priem v purvi klas selo Gradina
Основно Училище Неофит Рилски село Градина
Osnovno Uchilishte Neofit Rilski selo Gradina
Основно училище село Градина
Osnovno obrazovanie selo Gradina

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !