Проверена

Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина

Основно Училище "Неофит Рилски" село Градина

 Основно училище „Неофит Рилски“ се стреми да изгражда настоящето като взима пример от миналото и гледа към бъдещето. Българският народ трябва да се гордее с културното и историческото си наследство, а за да бъде то изградено и запазено, трябва да благодарим на училищната институция. Училището трябва да се почита и уважава, защото то изгражда нашата българска душевност, просвещава ни и пази традициите живи!

 Точно това е мисията на ОУ „Неофит Рилски“ – да бъде огнището, в което винаги да се разпалват въглените на българския дух. Макар и малко, нашето училище има богата история, датираща от 1882 г. Училището е общинско, намира в село Градина, община Долни Дъбник.

 Материалната база на училището е добре поддържана. То е оборудвано с всичко нужно за провеждането на учебните часове и за комфорта на учениците. Помещенията са разпределени в две отделни сгради. Едната е по-стара – построена е през 1939 г., а по-късно, през 1966 г., част от нея става и другата сграда, тъй като броят на децата нараства. От създаването си до днес училището преминава през много, развива се, адаптира се към съвременността, като се стреми да запазва ценностите си и да ги предава на своите възпитаници.

 Днес в основното учлище има оборудвани кабинети, приветливи класни стаи, компютърен кабинет, кабинет, оборудван с мултимедия, комфортна столова.

 Основна част от училищния живот са преподавателите. Те са висококвалифицирани педагози, които освен истински професионалисти, са сърдечни и мили хора. Те работят с любов и желание за нови успехи. Стремим се всеки ден да постигаме по нещо ново и по-добро от предишното. Учениците са активни млади хора, умни, мотивирани, устремени към светлото бъдеще!Тагове

Osnovno obrazovanie selo Gradina
Osnovno uchilishte selo Gradina
Училище село Градина
Прием в първи клас село Градина
Основно училище село Градина
Osnovno Uchilishte Neofit Rilski selo Gradina
Основно образование село Градина
Uchilishte selo Gradina
Priem v purvi klas selo Gradina
Основно Училище Неофит Рилски село Градина

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !