Проверена

Основно Училище "Кулата" Казанлък Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Кулата" Казанлък

Основно Училище "Кулата" Казанлък

 Основно училище „Кулата“ се намира в град Казанлък и е дом на знанието вече повече от 170 години. Макар сградата, в която се помещава училището, да не е голяма, тя носи светлина и всяка година поставя основите на образованието за много деца от град Казанлък и за тези от съседните населени места.

 Мисията на училището е да изгради у своите възпитаници чувство за национално самоосъзнание, да ги научи какво е било славното минало и да им помогне смело да вървят по пътя към светлото бъдеще. От създаването си до днес учебното заведение преминава през много трудности и през различни етапи. Сменят се много директори и учители, като всеки един от тях оставя своята следа. Училището сменя иманата си, но някои неща остават непроменени – жаждата за нови знание и устременият поглед напред.

 Материалната база, която предлага ОУ „Кулата“ на своите ученици, е на изключително добро ниво, оборудвана със съвременна техника. Училището разполага с всичко нужно за осъществяването на един пълноценен учебен процес. Обучението е разделено на две смени. Учебното заведение предлага и възможност за посещаване на предучилищна група, където децата се адаптират и се настройват за предстоящата учебна програма.

 Училището се включва в редица проекти, с което цели да разнообрази учебния процес и да предложи на децата повече възможности и разнообразни дейности. Всеки ученик носи своя собствен потенциал и талант – нашата мисия е да окуражаваме проявата на децата и да им даваме нужната свобода.

Тагове

Osnovno obrazovanie Kazanluk
Uchilishte Kazanluk
Образование Казанлък
Obrazovanie Kazanluk
Прием в първи клас Казанлък
Priem v purvi klas Kazanluk
Училище Казанлък
прием на ученици Казанлък
Osnovno Uchilishte Kulata Kazanluk
Основно Училище Кулата Казанлък
Kulata Kazanluk
Основно училище Казанлък
Основно образование Казанлък
Кулата Казанлък
Osnovno uchilishte Kazanluk
priem na uchenici Kazanluk

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !