Проверена

Основно Училище "Кулата" Казанлък Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Кулата" Казанлък

Основно Училище "Кулата" Казанлък

 Основно училище „Кулата“ се намира в град Казанлък и е дом на знанието вече повече от 170 години. Макар сградата, в която се помещава училището, да не е голяма, тя носи светлина и всяка година поставя основите на образованието за много деца от град Казанлък и за тези от съседните населени места.

 Мисията на училището е да изгради у своите възпитаници чувство за национално самоосъзнание, да ги научи какво е било славното минало и да им помогне смело да вървят по пътя към светлото бъдеще. От създаването си до днес учебното заведение преминава през много трудности и през различни етапи. Сменят се много директори и учители, като всеки един от тях оставя своята следа. Училището сменя иманата си, но някои неща остават непроменени – жаждата за нови знание и устременият поглед напред.

 Материалната база, която предлага ОУ „Кулата“ на своите ученици, е на изключително добро ниво, оборудвана със съвременна техника. Училището разполага с всичко нужно за осъществяването на един пълноценен учебен процес. Обучението е разделено на две смени. Учебното заведение предлага и възможност за посещаване на предучилищна група, където децата се адаптират и се настройват за предстоящата учебна програма.

 Училището се включва в редица проекти, с което цели да разнообрази учебния процес и да предложи на децата повече възможности и разнообразни дейности. Всеки ученик носи своя собствен потенциал и талант – нашата мисия е да окуражаваме проявата на децата и да им даваме нужната свобода.

Тагове

Основно училище Казанлък
Obrazovanie Kazanluk
Osnovno obrazovanie Kazanluk
priem na uchenici Kazanluk
прием на ученици Казанлък
Основно образование Казанлък
Uchilishte Kazanluk
Основно Училище Кулата Казанлък
Priem v purvi klas Kazanluk
Osnovno Uchilishte Kulata Kazanluk
Училище Казанлък
Kulata Kazanluk
Osnovno uchilishte Kazanluk
Прием в първи клас Казанлък
Образование Казанлък
Кулата Казанлък

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !