Проверена

Начално Училище "Любен Каравелов" Китен Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Начално Училище "Любен Каравелов" Китен

Начално Училище "Любен Каравелов" Китен

Начално училище „Любен Каравелов“ се намира в град Китен, община Приморско. При нас се обучават деца от I-ви до IV-ти клас. Ние даваме първите стъпки в образованието им.

За нас е важно обучението да протича в съвременна среда, която включва модерно оборудвани стаи. Сградата на училището е просторна, чиста и добре поддържана. Учениците имат на разположение спортно игрище, както и библиотека включваща всичко нужно за образованието им.

Училището се гордее със своите педагози, които са изключителни професионалисти. Те умеят да общуват с децата, да печелят интереса им и да им предават своите знания. Периодът от I-ви до IV-ти клас е специфичен и важен, защото тогава децата изграждат своя характер и личността си. Затова не са важни само научените уроци, но и взаимоотношенията между преподаватели и ученици.

Учителите се стремят да разнообразяват учебната програма. Те включват различни интерактивни методи, занимания, а също и игри. Това задържа вниманието на децата и ги кара да обикнат училището. Всяко дете е индивидуална личност с различни интереси и таланти. Важно е това да се насърчава и развива. Децата се учат как да общуват помежду си и без притеснения да казват това, което мислят.

Ако мислите, че НУ „Любен Каравелов“ е най-добрият избор за вашето дете, можете да кандидатствате за прием с документ за завършена предучилищна подготовка, пресниман акт за раждане и попълнена молба до директора. 

Image result for

Тагове

Nachalno uchilishte Kiten
Училище Китен
Uchenici Kiten
Начално образование Китен
Образование Китен
Начално обучение за деца Китен
Uchilishte Kiten
Прием на ученици Китен
Начално Училище Любен Каравелов Китен
Obuchenie Kiten
Учители Китен
Обучение Китен
Obrazovanie Kiten
Priem na uchenici Kiten
Ученици Китен
Uchiteli Kiten
Nachalno Uchilishte Lyuben Karavelov Kiten
Nachalno obrazovanie Kiten
Начално училище Китен
Nachalno obuchenie za deca Kiten

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !