Проверена

Фрико Отличен избор

Търговия > Дистрибутори
Начало Търговия Дистрибутори Фрико

Фрико

 Представяме ви марка сирена „Фрико“ – холандско качество и вкус! Сирената се произвеждат от мляко на фризийски крави. Ще откриете широка гама – добре познати традиционни сирена и специални видове. Началото е поставено през 1898 г. – тогава фирмата е малка и не толкова известна, а днес „Фрико“ е един от холандските лидери в произвоството на сирене. Над 100-годишната история, високото качество, неповоримият вкус и любовта към сиренето, превръщат Frico в любима марка по целия свят.

 През годините фирмата се разрастна, промени и разви, но ценностите й останаха непроменени, а именно – съхраняване на традициите, съвършено владеене на занаята и използването на натурални продукти от природата.

 Сиренето се изработва от професионалисти по автентични холандски рецепти. По този начин продуктът запазва всички свои качества и достига до дома ви с неустоим вкус. Сирената Frico са любима храна на семейства от различни краища на света. Марката съчетава в себе си уникален вкус и редица полезни съставки. Качеството е гарантирано, благодарение на стриктния контрол, който се извършва по време на цялото производство. Неслучайно Frico е марка, удостовена с много награди, отличия и медали.

 Имате възможност да избирате между различните вкусове и видове продукти на марката – класически, специални, а за почитателите на здравослните храни – нискомаслени сирена. Каквото и да изберете, неповторимият вкус и качество са гарантирани! 

Тагове

Distributor na domatena pasta
Вносни сирена
Vnos na sirena v stranata
Distributor na holandski sirena v stranata
Distributor na presni sirena
Дистрибутор на холандски сирена в страната
Дистрибутор на пресни сирена
Внос на сирена в страната
Distributor na delikatestni sirena
Distributor na sini sirena
Дистрибутор на сини сирена
Дистрибутор на доматена паста
Sirena Friko
Сирена Фрико
Vnosni sirena
Дистрибутор на деликатестни сирена

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !