Проверена

Фрико Отличен избор

Търговия > Дистрибутори
Начало Търговия Дистрибутори Фрико

Фрико

 Представяме ви марка сирена „Фрико“ – холандско качество и вкус! Сирената се произвеждат от мляко на фризийски крави. Ще откриете широка гама – добре познати традиционни сирена и специални видове. Началото е поставено през 1898 г. – тогава фирмата е малка и не толкова известна, а днес „Фрико“ е един от холандските лидери в произвоството на сирене. Над 100-годишната история, високото качество, неповоримият вкус и любовта към сиренето, превръщат Frico в любима марка по целия свят.

 През годините фирмата се разрастна, промени и разви, но ценностите й останаха непроменени, а именно – съхраняване на традициите, съвършено владеене на занаята и използването на натурални продукти от природата.

 Сиренето се изработва от професионалисти по автентични холандски рецепти. По този начин продуктът запазва всички свои качества и достига до дома ви с неустоим вкус. Сирената Frico са любима храна на семейства от различни краища на света. Марката съчетава в себе си уникален вкус и редица полезни съставки. Качеството е гарантирано, благодарение на стриктния контрол, който се извършва по време на цялото производство. Неслучайно Frico е марка, удостовена с много награди, отличия и медали.

 Имате възможност да избирате между различните вкусове и видове продукти на марката – класически, специални, а за почитателите на здравослните храни – нискомаслени сирена. Каквото и да изберете, неповторимият вкус и качество са гарантирани! 

Тагове

Дистрибутор на сини сирена
Внос на сирена в страната
Distributor na sini sirena
Вносни сирена
Vnosni sirena
Дистрибутор на холандски сирена в страната
Distributor na domatena pasta
Distributor na presni sirena
Дистрибутор на пресни сирена
Distributor na delikatestni sirena
Sirena Friko
Дистрибутор на доматена паста
Сирена Фрико
Vnos na sirena v stranata
Distributor na holandski sirena v stranata
Дистрибутор на деликатестни сирена

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !