Проверена

Масърлиеви 88 ЕООД Отличен избор

Производство > Месо и месни продукти
Начало Производство Месо и месни продукти Масърлиеви 88 ЕООД

Масърлиеви 88 ЕООД

Фирма „Масърлиеви 88“ ЕООД се занимава с търговия и производство на тестени продукти, месни продукти и дървени въглища. Компанията е позиционирана в село Дълбоки извор, област Ловеч. Висококачествените изделия, които предлага „Масърлиеви 88“ на своите клиенти, са достъпни за всеки и са част от много български домове.

 При нас ще откриете голямо разнообразие от месни продукти, които се произвеждат и обработват в специализирана тренажорна. Това е гаранция за качеството на месото. Всяка стъпка преминава под строг контрол, за да бъде крайният продукт най-добрия за вас!

 Тестените изделия са любими на много хора. Затова ние се стремим да ви предложим разнообразни и вкусни изделия, които да консумирате с удоволствие заедно с близки, приятели и семейство. Видът и съдържанието на продуктите са доказани през годините. Съчетаваме традициите, запазени във времето със съвременните технологии. Развиваме се всекидневно и се стремим да предлагаме на потребителите все по-широка гама от продукти.

 Екипът, който стои зад „Масърлиеви 88“, се състои от специалисти в областта, които вършат работата си безупречно. За нас мнението на клиентите е изключително важно. Целта ни е да задоволим най-високите изисквания, да изградим стабилна връзка с потребителите и да им предлагаме неустоим вкус, съчетан с високо качество.

 Фирма „Масърлиеви 88“ ЕООД ви очаква!

 


Тагове

Proizvodstvo na testeni izdelia
Производство на тестени и месни изделия
selo Bulgarski izvor
Производство на месни изделия
Masurlievi 88 EOOD
Proizvodstvo na meso
Масърлиеви 88 ЕООД
Производство на месо
село Български извор
Proizvodstvo na mesni izdelia
Производство на тестени изделия
Proizvodstvo na testeni i mesni izdelia
Meso i mesni izdelia
Месо и месни изделия

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !