Проверена

Масърлиеви 88 ЕООД Отличен избор

Производство > Месо и месни продукти
Начало Производство Месо и месни продукти Масърлиеви 88 ЕООД

Масърлиеви 88 ЕООД

Фирма „Масърлиеви 88“ ЕООД се занимава с търговия и производство на тестени продукти, месни продукти и дървени въглища. Компанията е позиционирана в село Дълбоки извор, област Ловеч. Висококачествените изделия, които предлага „Масърлиеви 88“ на своите клиенти, са достъпни за всеки и са част от много български домове.

 При нас ще откриете голямо разнообразие от месни продукти, които се произвеждат и обработват в специализирана тренажорна. Това е гаранция за качеството на месото. Всяка стъпка преминава под строг контрол, за да бъде крайният продукт най-добрия за вас!

 Тестените изделия са любими на много хора. Затова ние се стремим да ви предложим разнообразни и вкусни изделия, които да консумирате с удоволствие заедно с близки, приятели и семейство. Видът и съдържанието на продуктите са доказани през годините. Съчетаваме традициите, запазени във времето със съвременните технологии. Развиваме се всекидневно и се стремим да предлагаме на потребителите все по-широка гама от продукти.

 Екипът, който стои зад „Масърлиеви 88“, се състои от специалисти в областта, които вършат работата си безупречно. За нас мнението на клиентите е изключително важно. Целта ни е да задоволим най-високите изисквания, да изградим стабилна връзка с потребителите и да им предлагаме неустоим вкус, съчетан с високо качество.

 Фирма „Масърлиеви 88“ ЕООД ви очаква!

 


Тагове

Производство на месо
Proizvodstvo na meso
Proizvodstvo na testeni izdelia
Месо и месни изделия
selo Bulgarski izvor
Производство на тестени и месни изделия
Proizvodstvo na mesni izdelia
Производство на тестени изделия
Meso i mesni izdelia
Proizvodstvo na testeni i mesni izdelia
Масърлиеви 88 ЕООД
Производство на месни изделия
Masurlievi 88 EOOD
село Български извор

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !