Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

дейзи
Seyfove
Интегрирана система за управление на търговски обекти
Oborudvane za targovski obekti
дистрибутор на евтин касов апарат
Interfeysen kabel
cash register
Etiketi za markirashti kleshti
Малък метален сейф
Хартиени етикети
Klientski displey
daisy technology
Hartieni etiketi
Банкнотоброячи
Banknotobroyachi
Storno belezhki
Електронни везни
Rolka za kasov aparat
daisy tech
fiscal device
Сейф
адаптер за касов апарат
Апаратура
електронна везна
Метални сейфове
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
дистрибутор на фискални устройства
Marker kleshti
cash register bulgaria
fiscal printer
Videonablyudenie
Таблети
Daisy Tech
Metalni seyfove
Зарядно за автомобил
Оборудване
Сторно касова бележка
Баркод четец Zebra
fiscal devices
Камери за видеонаблудение
Търговски везни
Storno kasova belezhka
Elektronni vezni
Hartiena rolka
daisy
Banknotobroyachni mashini
Seyf
Tableti
Сторно бележки
дистрибутор на фискални принтери
Сейфове
Интерфейсен кабел
ИАСУТД
Kameri za videonabludenie
дейзи технолоджи
Golyam metalen seyf
FUVAS
Банкнотоброячни машини
Търговски софтуер
Printeri
производство на касови апарати
Kasova kniga
Mаркер клещи
ФУВАС
Elektromeri
Aparatura
fiscal cash register
Електромери
Kasovi aparati
Barkod chettsi
касова книга
Цветни етикети за маркиращи клещи
Касова книга
Оборудване за търговски обекти
Видеонаблюдение
касов апарат
Ролка за касов апарат
производство на фискални принтери
Detektori za banknoti
Принтери
продажба на евтин касов апарат
Web базиран софтуер
лазарен баркод четец Zebra
Детектори за банкноти
POS terminali
продажба на настолни електронни везни
фискален принтер
Markirashti kleshti
POS терминали
Oborudvane
оборудване за търговски обекти
Malak metalen seyf
дистрибутор на нефискални принтери
Zaryadno za avtomobil
Баркод четци
калъф за касов апарат
Касови апарати
Дейзи Тех
Етикети
Етикети за маркиращи клещи
Голям метален сейф
производство на нефискални принтери
Маркиращи клещи
Уеб базиран софтуер
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Хартиена ролка
дистрибутор на мобилен касов апарат
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
Etiketi
Клиентски дисплей
дейзи тех

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !