Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

Ролка за касов апарат
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Интегрирана система за управление на търговски обекти
Дейзи Тех
fiscal devices
POS terminali
Видеонаблюдение
адаптер за касов апарат
Metalni seyfove
Daisy Tech
Етикети
дистрибутор на евтин касов апарат
Videonablyudenie
Golyam metalen seyf
Хартиена ролка
лазарен баркод четец Zebra
Банкнотоброячи
Баркод четец Zebra
дистрибутор на фискални принтери
POS терминали
продажба на евтин касов апарат
Storno belezhki
Oborudvane
daisy tech
Hartieni etiketi
Banknotobroyachni mashini
Interfeysen kabel
Електронни везни
Markirashti kleshti
cash register
Barkod chettsi
дистрибутор на нефискални принтери
производство на фискални принтери
Таблети
Цветни етикети за маркиращи клещи
производство на нефискални принтери
Оборудване за търговски обекти
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
Tableti
Интерфейсен кабел
fiscal cash register
Зарядно за автомобил
Kasovi aparati
Malak metalen seyf
fiscal printer
Oborudvane za targovski obekti
Касова книга
Elektromeri
Сторно касова бележка
Хартиени етикети
Сейфове
Камери за видеонаблудение
Banknotobroyachi
Маркиращи клещи
Kameri za videonabludenie
Hartiena rolka
FUVAS
Mаркер клещи
Klientski displey
Детектори за банкноти
Клиентски дисплей
дейзи технолоджи
оборудване за търговски обекти
касов апарат
Сейф
Marker kleshti
Оборудване
Етикети за маркиращи клещи
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
ФУВАС
Etiketi za markirashti kleshti
Голям метален сейф
Aparatura
Баркод четци
daisy
производство на касови апарати
касова книга
Банкнотоброячни машини
Принтери
дейзи тех
дистрибутор на фискални устройства
fiscal device
Сторно бележки
калъф за касов апарат
Електромери
Elektronni vezni
дейзи
Storno kasova belezhka
Апаратура
daisy technology
Printeri
Zaryadno za avtomobil
дистрибутор на мобилен касов апарат
Търговски софтуер
Seyfove
фискален принтер
ИАСУТД
Seyf
Detektori za banknoti
Rolka za kasov aparat
електронна везна
cash register bulgaria
Малък метален сейф
Kasova kniga
Търговски везни
продажба на настолни електронни везни
Уеб базиран софтуер
Web базиран софтуер
Etiketi
Метални сейфове
Касови апарати

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !