Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

Електронни везни
дистрибутор на фискални принтери
Апаратура
Етикети
cash register
Оборудване
Дейзи Тех
Videonablyudenie
Daisy Tech
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
дистрибутор на мобилен касов апарат
Баркод четец Zebra
Баркод четци
Ролка за касов апарат
Метални сейфове
електронна везна
Hartieni etiketi
Маркиращи клещи
Etiketi za markirashti kleshti
Markirashti kleshti
FUVAS
Детектори за банкноти
Интегрирана система за управление на търговски обекти
Zaryadno za avtomobil
Malak metalen seyf
Цветни етикети за маркиращи клещи
Търговски софтуер
Elektronni vezni
Hartiena rolka
касов апарат
Etiketi
daisy tech
Голям метален сейф
Оборудване за търговски обекти
Хартиени етикети
оборудване за търговски обекти
Oborudvane za targovski obekti
Mаркер клещи
Web базиран софтуер
дейзи
Сейф
Хартиена ролка
Интерфейсен кабел
Уеб базиран софтуер
Interfeysen kabel
Електромери
POS терминали
Barkod chettsi
продажба на настолни електронни везни
лазарен баркод четец Zebra
fiscal device
Banknotobroyachi
Aparatura
Tableti
Търговски везни
Elektromeri
Seyfove
fiscal devices
Камери за видеонаблудение
Banknotobroyachni mashini
Oborudvane
Detektori za banknoti
Зарядно за автомобил
fiscal cash register
Касова книга
Kasova kniga
Сторно бележки
Банкнотоброячи
дистрибутор на евтин касов апарат
fiscal printer
Seyf
дистрибутор на фискални устройства
ИАСУТД
Storno belezhki
Printeri
Rolka za kasov aparat
Klientski displey
фискален принтер
адаптер за касов апарат
касова книга
Сейфове
daisy technology
POS terminali
cash register bulgaria
daisy
Малък метален сейф
Marker kleshti
производство на касови апарати
Golyam metalen seyf
ФУВАС
Етикети за маркиращи клещи
Kasovi aparati
продажба на евтин касов апарат
дистрибутор на нефискални принтери
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Сторно касова бележка
Касови апарати
производство на фискални принтери
Kameri za videonabludenie
Metalni seyfove
производство на нефискални принтери
дейзи тех
Банкнотоброячни машини
Видеонаблюдение
Клиентски дисплей
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
дейзи технолоджи
калъф за касов апарат
Принтери
Таблети
Storno kasova belezhka

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !