Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

дистрибутор на фискални устройства
производство на нефискални принтери
Банкнотоброячни машини
daisy tech
Зарядно за автомобил
Daisy Tech
дистрибутор на евтин касов апарат
Web базиран софтуер
Elektromeri
продажба на настолни електронни везни
Storno kasova belezhka
калъф за касов апарат
дистрибутор на нефискални принтери
Сторно бележки
Oborudvane
Електромери
Markirashti kleshti
Интегрирана система за управление на търговски обекти
POS terminali
fiscal devices
дистрибутор на мобилен касов апарат
Касови апарати
Уеб базиран софтуер
Mаркер клещи
производство на касови апарати
Metalni seyfove
fiscal cash register
Детектори за банкноти
Сейфове
Detektori za banknoti
Хартиени етикети
Golyam metalen seyf
Банкнотоброячи
Търговски везни
Метални сейфове
електронна везна
Дейзи Тех
Малък метален сейф
Голям метален сейф
Принтери
Zaryadno za avtomobil
Hartieni etiketi
Оборудване
дейзи
Rolka za kasov aparat
Videonablyudenie
Маркиращи клещи
Kasovi aparati
Seyf
Камери за видеонаблудение
оборудване за търговски обекти
Storno belezhki
Интерфейсен кабел
Klientski displey
Aparatura
ИАСУТД
Апаратура
Kameri za videonabludenie
Oborudvane za targovski obekti
fiscal printer
Etiketi za markirashti kleshti
Kasova kniga
Banknotobroyachni mashini
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
Marker kleshti
Търговски софтуер
Сторно касова бележка
Etiketi
Banknotobroyachi
производство на фискални принтери
POS терминали
адаптер за касов апарат
лазарен баркод четец Zebra
Оборудване за търговски обекти
дейзи технолоджи
дейзи тех
Ролка за касов апарат
Клиентски дисплей
Сейф
дистрибутор на фискални принтери
Malak metalen seyf
Printeri
FUVAS
ФУВАС
Баркод четци
daisy
Баркод четец Zebra
Interfeysen kabel
fiscal device
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
Seyfove
Elektronni vezni
Таблети
cash register
Електронни везни
продажба на евтин касов апарат
Хартиена ролка
Tableti
касова книга
касов апарат
Етикети
Видеонаблюдение
Barkod chettsi
фискален принтер
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Етикети за маркиращи клещи
daisy technology
Касова книга
Hartiena rolka
cash register bulgaria
Цветни етикети за маркиращи клещи

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !