Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

касов апарат
производство на касови апарати
Метални сейфове
Електронни везни
Оборудване
Barkod chettsi
дейзи технолоджи
Сейфове
Kameri za videonabludenie
електронна везна
производство на нефискални принтери
Етикети
калъф за касов апарат
Банкнотоброячни машини
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Малък метален сейф
Oborudvane
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
оборудване за търговски обекти
Зарядно за автомобил
Баркод четци
Сейф
Интерфейсен кабел
фискален принтер
Tableti
Markirashti kleshti
адаптер за касов апарат
Електромери
Interfeysen kabel
Детектори за банкноти
Ролка за касов апарат
Rolka za kasov aparat
Банкнотоброячи
продажба на настолни електронни везни
дейзи тех
Oborudvane za targovski obekti
Интегрирана система за управление на търговски обекти
ИАСУТД
POS терминали
производство на фискални принтери
дейзи
cash register
fiscal cash register
Elektromeri
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
Баркод четец Zebra
Etiketi
fiscal printer
дистрибутор на фискални устройства
Aparatura
Таблети
Elektronni vezni
Klientski displey
FUVAS
Kasovi aparati
daisy technology
Zaryadno za avtomobil
fiscal device
Web базиран софтуер
Принтери
дистрибутор на евтин касов апарат
Голям метален сейф
Сторно касова бележка
дистрибутор на мобилен касов апарат
Seyfove
Golyam metalen seyf
daisy
Видеонаблюдение
Оборудване за търговски обекти
Banknotobroyachni mashini
Търговски софтуер
Printeri
Касова книга
Уеб базиран софтуер
Hartieni etiketi
daisy tech
Апаратура
Етикети за маркиращи клещи
Цветни етикети за маркиращи клещи
Daisy Tech
дистрибутор на нефискални принтери
Etiketi za markirashti kleshti
Камери за видеонаблудение
Касови апарати
Metalni seyfove
ФУВАС
Търговски везни
Storno belezhki
Маркиращи клещи
Banknotobroyachi
Malak metalen seyf
Mаркер клещи
дистрибутор на фискални принтери
продажба на евтин касов апарат
POS terminali
Hartiena rolka
fiscal devices
Kasova kniga
Клиентски дисплей
Videonablyudenie
Хартиени етикети
касова книга
cash register bulgaria
Дейзи Тех
Хартиена ролка
Marker kleshti
Сторно бележки
Seyf
лазарен баркод четец Zebra
Storno kasova belezhka
Detektori za banknoti

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !