Проверена

Автосервиз Авел Трейд Отличен избор

Авто-Мото > Автосервизи
Начало Авто-Мото Автосервизи Автосервиз Авел Трейд

Автосервиз Авел Трейд

Авел Трейд ЕООД гр. Пловдив, е фирма, стремяща се към успехи и лидерстео на пазара. Непрекъснато развиваша своята инфраструктура, бизнес процеси, възможности и персонал. Утвърждаваща се като предпочитан и доверен партньор в областта си, обвързваща успехите си с пресперитета и задоволството на своите партньори и клиенти. Екип от високо квалифицирани и мотивирани специалисти, познаващи до съвършенство качеството на продуктите които предлагат. При нас може да намерите цялосто решение на вашия проблем: компетентна диагностика коректен ремонт авточасти и компоненти с доказано качество Търговска дейност на Автосервиз Авел Трейд Фирма Авел Трейд ЕООД по настоящем е и с предмет на дейност внос и дистрибуция на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили.

Фирмата предлага на едро и дребно широка гама от авточасти за всички европейски автомобили. Търговските марки предлагани от доставчиците на Авел Трейд са световноизвестни и наложени на пазара на резервни части: DELPHI, BOSCH, LEMFÖRDER, MAHLE, SACHS, ELRING , WAHLER, VIEROL, IWIS, GK WATER POMP, DENSO, GKN, INA, DPARTS, BMW oils и др. Стратегия на фирмата е да поддържа повече от 10 000 артикула резервни части с качество за първично вграждане, ценова политика съобразена със специфичните условия на нашият пазар, професионално, коректно и бързо обслужване. Сервизна Дейност на Автосервиз Авел Трейд През годините на своето развитие, като фирма занимаваща се автосервизна дейност, Авел Трейд ЕООД се стреми да предлага на българския пазар най-доброто от световния пазар и разбира се най-доброто от себе си.Същността на политиката Авел Трейд ЕООД е покриване, прилагане и поддържане на стандартите на световните лидери на този пазар за стандарти на своята Сервизна и Ремонтна дейност.В настоящия момент Авел Трейд ЕООД може да се похвали с: Покрит и поддържан стандарт Delphi Service of Excellence Покрит и поддържан стандарт Denso Service Dialer Покрит и поддържан стандарт Bosch Diesel Service Покрит и поддържан стандарт Bosch Car Service АВЕЛ - сервизен кодекс диагностика и ремонт на автомобили АВЕЛ - сервизен кодекс ремонт на дизелова горивна апаратура АВЕЛ - специалистът в АВтомобилната ЕЛектроника Common Rail Сервиз Увеличаващия се дял на вграждане на Common Rail системи в съвременните дизелови автомобили увеличи и пазара за сервиза и поддръжката им. Високата технологичност на Common Rail системите променят стандартите за поддръжка и сервиз.Тази комплексна промяна изисква и комплексен подход за участие в този пазар.Фирмите производители на Common Rail системите предлагат на пазара Технологията и Стандартите за професионален подход на желаещите да участват в този пазар.Оторизираните сервизни мрежи създадени и поддържани от фирмите производители са гаранта за внедряване и поддържането на новите Технологии и Стандарти.

Авел Трейд ЕООД като фирма внедрила и поддържаща новите технологии и стандарти на Delphi, Bosch, Denso и с готовност за Siemens VDO и Авел Трейд ЕООД, като фирма печелеща от предимствата на оторизиран Delphi Сервизен Център, оторизиран Bosch сервиз, оторизиран Bosch дизел сервиз и оторизиран Denso сервизен дилър и Авел Трейд ЕООД като фирма ползваща силата на сумата на отделните оторизации, която сума покрива 95% от пазара на вгражданите Common Rail системи и Авел Трейд ЕООД, като фирма представител на Delphi Diesel за България предлага проект за верига от оторизирани диагностични центрове под логото Common Rail Service. Същността на проекта е фирмите изпитали потребността да участват на пазара за сервиз и поддръжка Common Rail системи да им се предостави информация, възможност и подкрепа за комплексен подход за участие в този пазар. Delphi Diesel и Авел Трейд ЕООД посредством професионалния си подход - верига оторизирани диагностични центрове - Делфи Сервизен Център Дизел - предлагат и подпомагат стартирането Ви и участието ви в този пазар.Предимствата на проекта се базират на трите златни правила за успешен автосервизен център.Управител сервиз:
GSM: 0887 541 812 032 657 310 

Приемна сервиз:
GSM: 0887 541 812 032 657 310 

Ремонт Дизел:
GSM: 0886 405 719 

Резервни части дизел:
GSM: 0889 451 455 032 657 300 

Резервни части:
GSM: 0886 451 454032 657 300

Тагове

Avtoserviz Avel Treid
rezervni chasti Plovdiv
Avtoserviz Plovdiv
Автосервиз Пловдив
масла за автомобили Пловдив
резервни части Пловдив
Ремонт на автомобили Пловдив
masla za avtomobili Plovdiv
Remont na avtomobili Plovdiv
Avel Treid EOOD
Автоуслуги Пловдив
Avtouslugi Plovdiv
Автосервиз Авел Трейд
Авел Трейд ЕООД

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !