Проверена

Аугуста Спорт ЕООД Отличен избор

Производство > Обувки
Начало Производство Обувки Аугуста Спорт ЕООД

Аугуста Спорт ЕООД

„Аугуста Спорт“ е компания, чиято основна дейност е концентрирана в произвеждането на обувки. През 2002 г. е поставено началото на целия процес. От създаването си до днес фирмата е спечелила много клиенти и партньори и не спира да доказва способностите си. Утвърдила се е на пазара като надеждна марка, която изработва висококачествена продукция.

 Предприятието произвежда разнообразни модели обувки, ботуши и апрески. Това, което прави обувките различни от тези на други фирми на пазара, е способа, по който те се изработват, а именно – директно леене на ходилата. Това гарантира перфектната изработка и високото качество на крайния продукт. Съвременното оборудване също е важен фактор, за да бъде цялостният процес завършен. Фирмата работи с модерни съоръжения за производство от Италия и Германия – „Отогали“ и „Десма“. Шифашкият цех, който притежава фирмата, е оборудван с немски машини от най-висок клас.

 Изделията, които произвежда предприятието се предлагат както в България, така и извън границите на страната. Основно се покрива вътрешния пазар, но част от продукцията се изнася в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Словения, Албания, Италия.

„Темпос Спорт“ е марка, която е притежание на „Аугуста Спорт“, а има и много модели, защитени чрез патент.

 Може да посетите онлайн магазин „Аугуста Спорт“, където ще откриете голямото разнообразие от модели на детски, дамски и мъжки обувки, ботуши и апрески. Заповядайте! Тагове

производство на ботуши
Обувки Пловдив
proizvodstvo na apreski
Obuvki Plovdiv
Ботуши Пловдив
производство на обувки
Аугуста Спорт
Augusta Sport
Аугуста Спорт ЕООД
Botushi Plovdiv
proizvodstvo na obuvki
Апрески Пловдив
Apreski Plovdiv
Augusta Sport EOOD
производство на апрески
proizvodstvo na botushi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !