Проверена

Аугуста Спорт ЕООД Отличен избор

Производство > Обувки
Начало Производство Обувки Аугуста Спорт ЕООД

Аугуста Спорт ЕООД

„Аугуста Спорт“ е компания, чиято основна дейност е концентрирана в произвеждането на обувки. През 2002 г. е поставено началото на целия процес. От създаването си до днес фирмата е спечелила много клиенти и партньори и не спира да доказва способностите си. Утвърдила се е на пазара като надеждна марка, която изработва висококачествена продукция.

 Предприятието произвежда разнообразни модели обувки, ботуши и апрески. Това, което прави обувките различни от тези на други фирми на пазара, е способа, по който те се изработват, а именно – директно леене на ходилата. Това гарантира перфектната изработка и високото качество на крайния продукт. Съвременното оборудване също е важен фактор, за да бъде цялостният процес завършен. Фирмата работи с модерни съоръжения за производство от Италия и Германия – „Отогали“ и „Десма“. Шифашкият цех, който притежава фирмата, е оборудван с немски машини от най-висок клас.

 Изделията, които произвежда предприятието се предлагат както в България, така и извън границите на страната. Основно се покрива вътрешния пазар, но част от продукцията се изнася в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция, Словения, Албания, Италия.

„Темпос Спорт“ е марка, която е притежание на „Аугуста Спорт“, а има и много модели, защитени чрез патент.

 Може да посетите онлайн магазин „Аугуста Спорт“, където ще откриете голямото разнообразие от модели на детски, дамски и мъжки обувки, ботуши и апрески. Заповядайте! Тагове

Аугуста Спорт
Апрески Пловдив
Аугуста Спорт ЕООД
proizvodstvo na obuvki
производство на обувки
производство на апрески
Botushi Plovdiv
Obuvki Plovdiv
Обувки Пловдив
производство на ботуши
Augusta Sport EOOD
proizvodstvo na apreski
Apreski Plovdiv
Ботуши Пловдив
Augusta Sport
proizvodstvo na botushi

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !