Проверена

АЕА ООД Отличен избор

Производство > Шоколадови и захарни изделия
Начало Производство Шоколадови и захарни изделия АЕА ООД

АЕА ООД

 Фирма „АЕА“ ООД започва да развива своята дейност през 1999 г. Това, с което се занимава компанията, е производство на захарни и солени изделия. Вече години наред „АЕА“ не спира да се развива и да се разраства. Работим усилено, за да успеем да надградим постигнатото и да оправдаем доверието на нашите верни клиенти и партньори. Създаваме нови продукти, за да разнообразяваме максимално предлагания асортимент. Гордеем се с факта, че сме първата българска фирма, която предлага на потребителя уникалния продукт тирали. Това са гевреча, изключително популярни в Италия. Вървим в крак с времето и се стараем да дадем на клиентите най-доброто!

 Наша основна цел е да изграждаме трайни отношения с партньорите си. Ежедневно доказваме коректността си, както и качеството на изделията, които призвеждаме. Не си позволяваме никакви компромиси по отношение на доказания произход на използваните суровини. Проучваме и подбираме изключително внимателно всяка частица, която изгражда крайния продукт. Процесът по производство и обработка се следи стриктно. Базата, с която разполагаме, се обновява и модернизира непрекъснато.

 „АЕА“ затвърждава позициите си на българския пазар и вече смело излиза извън границите на страната. Поддържаме постоянно високо качество и се развиваме, за да оправдаем доверието на клиентите и да бъдем конкурентноспособно международно дружество.

 Доверете се на „АЕА“ ООД и си подарете вълшебни мигове с нашите солени и сладки изкушения!

Тагове

АЕА ООД
АЕА
AEA OOD
Proizvodstvo na sladki
производство на солени изделия
Производство на сладки
Soleni i zaharni izdelia
proizvodstvo na soleni izdelia
proizvodstvo na zaharni izdelia
производство на захарни изделия
Proizvodstvo na Solenki Sladki Tarali Krunch Hrupeti
Производство на Соленки Сладки Тарали Крънч Хрупети
AEA
Солени и захарни изделия

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !