Проверена

АЕА ООД Отличен избор

Производство > Шоколадови и захарни изделия
Начало Производство Шоколадови и захарни изделия АЕА ООД

АЕА ООД

 Фирма „АЕА“ ООД започва да развива своята дейност през 1999 г. Това, с което се занимава компанията, е производство на захарни и солени изделия. Вече години наред „АЕА“ не спира да се развива и да се разраства. Работим усилено, за да успеем да надградим постигнатото и да оправдаем доверието на нашите верни клиенти и партньори. Създаваме нови продукти, за да разнообразяваме максимално предлагания асортимент. Гордеем се с факта, че сме първата българска фирма, която предлага на потребителя уникалния продукт тирали. Това са гевреча, изключително популярни в Италия. Вървим в крак с времето и се стараем да дадем на клиентите най-доброто!

 Наша основна цел е да изграждаме трайни отношения с партньорите си. Ежедневно доказваме коректността си, както и качеството на изделията, които призвеждаме. Не си позволяваме никакви компромиси по отношение на доказания произход на използваните суровини. Проучваме и подбираме изключително внимателно всяка частица, която изгражда крайния продукт. Процесът по производство и обработка се следи стриктно. Базата, с която разполагаме, се обновява и модернизира непрекъснато.

 „АЕА“ затвърждава позициите си на българския пазар и вече смело излиза извън границите на страната. Поддържаме постоянно високо качество и се развиваме, за да оправдаем доверието на клиентите и да бъдем конкурентноспособно международно дружество.

 Доверете се на „АЕА“ ООД и си подарете вълшебни мигове с нашите солени и сладки изкушения!

Тагове

Soleni i zaharni izdelia
AEA
AEA OOD
Proizvodstvo na sladki
Proizvodstvo na Solenki Sladki Tarali Krunch Hrupeti
производство на захарни изделия
proizvodstvo na zaharni izdelia
proizvodstvo na soleni izdelia
Солени и захарни изделия
производство на солени изделия
Производство на Соленки Сладки Тарали Крънч Хрупети
АЕА ООД
АЕА
Производство на сладки

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !