Проверена

70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София Отличен избор

Образование > Детски ясли
Начало Образование Детски ясли 70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София

70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София

Самостоятелна детска ясла „Мечо Пух“ е мястото, където вашето дете ще получи професионални грижи, внимание и любов. Яслата се намира в гр. София и е създадена през 1978г. Сградата е просторна, на два етажа. Залите са уютни и удобни. В яслата има достатъчно място за четири групи с деца. Разполагаме с обособени кътове за различни игри, където децата да се забавляват свободно и безопасно. Отделено е и място за хранене. Спалните помещения включват креватчета, като размерите им и видът им са съобразени с възрастта на децата. Всяка група разполага със самостоятелен санитарен възел, а цялата ясла разчита на локално парно за отоплението си. Обръщаме изключително внимание на здравето на всяко едно дете. При нужда винаги взимаме необходимите мерки и отделяме децата, които са настинали от останалите, за да ги предпазим от предаване на различни зарази и болести.

Детската ясла разполага със собствена кухня и перално помещение. На партера се намират и складовете. Част от яслата е просторен двор. Там децата имат възможност за много игри на открито и за вълнуващи преживявания на детските площадки, специално изградени за най-малките. 

Броят на децата, които посещават детска ясла „Мечо Пух“ е различен всяка година. Ние се стремим всяко от тях да получи индивидуални грижи. Екипът се състои от хора, които обичат професията си и са истински професионалисти. Те са отдадени изцяло на малчуганите и полагат усилия, за да ги забавляват, възпитават и учат. Въпреки крехката си възраст, децата показват своите характери, а често и многообразни си таланти. Нашата задача е да ги насърчаваме и подкрепяме.

Всекидневно полагаме усилия и за развитието на детската кухня. Повече от десет години предлагаме храна и за децата, които не посещават яслата. Храната е изключително важна за детския организъм, затова се стремим тя да бъде богата на всички важни хранителни вещества, да отговаря на най-високите стандарти и не на последно място – да бъде вкусна и любима на вашето дете.

Тагове

Детска ясла 70
Детска ясла домашна обстановка София
занималня за деца София
70 СДЯ Мечо Пух Детска ясла София
Детска ясла със здравословно хранене София
Detska asla 70
70 детска ясла София
Detska asla sus zdravoslovno hranene Sofia
70 SDA Mecho Puh Detska asla Sofia
Детски ясли София
Detski asli Sofia
Priem v Detska asla Sofia
zanimalna za deca Sofia
70 detska asla Sofia
Детска ясла София
Detska asla Sofia
Priem v asla Sofia
Прием в ясла София
Прием в Детска ясла София
Detska asla domashna obstanovka Sofia

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !