Проверена

70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София Отличен избор

Образование > Детски ясли
Начало Образование Детски ясли 70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София

70 СДЯ Мечо Пух - Детска ясла София

Самостоятелна детска ясла „Мечо Пух“ е мястото, където вашето дете ще получи професионални грижи, внимание и любов. Яслата се намира в гр. София и е създадена през 1978г. Сградата е просторна, на два етажа. Залите са уютни и удобни. В яслата има достатъчно място за четири групи с деца. Разполагаме с обособени кътове за различни игри, където децата да се забавляват свободно и безопасно. Отделено е и място за хранене. Спалните помещения включват креватчета, като размерите им и видът им са съобразени с възрастта на децата. Всяка група разполага със самостоятелен санитарен възел, а цялата ясла разчита на локално парно за отоплението си. Обръщаме изключително внимание на здравето на всяко едно дете. При нужда винаги взимаме необходимите мерки и отделяме децата, които са настинали от останалите, за да ги предпазим от предаване на различни зарази и болести.

Детската ясла разполага със собствена кухня и перално помещение. На партера се намират и складовете. Част от яслата е просторен двор. Там децата имат възможност за много игри на открито и за вълнуващи преживявания на детските площадки, специално изградени за най-малките. 

Броят на децата, които посещават детска ясла „Мечо Пух“ е различен всяка година. Ние се стремим всяко от тях да получи индивидуални грижи. Екипът се състои от хора, които обичат професията си и са истински професионалисти. Те са отдадени изцяло на малчуганите и полагат усилия, за да ги забавляват, възпитават и учат. Въпреки крехката си възраст, децата показват своите характери, а често и многообразни си таланти. Нашата задача е да ги насърчаваме и подкрепяме.

Всекидневно полагаме усилия и за развитието на детската кухня. Повече от десет години предлагаме храна и за децата, които не посещават яслата. Храната е изключително важна за детския организъм, затова се стремим тя да бъде богата на всички важни хранителни вещества, да отговаря на най-високите стандарти и не на последно място – да бъде вкусна и любима на вашето дете.

Тагове

Детски ясли София
zanimalna za deca Sofia
Detska asla Sofia
Detska asla 70
Детска ясла домашна обстановка София
Прием в ясла София
Прием в Детска ясла София
70 detska asla Sofia
Детска ясла със здравословно хранене София
70 детска ясла София
Детска ясла София
Детска ясла 70
занималня за деца София
Priem v asla Sofia
70 SDA Mecho Puh Detska asla Sofia
Detska asla sus zdravoslovno hranene Sofia
Detski asli Sofia
70 СДЯ Мечо Пух Детска ясла София
Priem v Detska asla Sofia
Detska asla domashna obstanovka Sofia

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !