Проверена

Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец

Основно Училище "Отец Паисий" село Реселец

ОУ „Отец Паисий“ приема с широко отворени врати всички, готови да поемат по пътя на знанието, без значение дали са жители на с. Реселец или на други градове и села. Класовете в училището не са профилирани. За сградата на училището се полагат ежедневни грижи, за да се запази материалната база. В резултат на това, ние предлагаме на учениците си приятна атмосфера, комфорт и отлични условия за учене. Основен принцип за нашите педагози е да предадат на децата своите знания и да направят престоя им в училище не само полезен, а и приятен.

За нас е важно възпитаниците ни да се обучават по актуални методи. За тази цел използваме съвременно оборудване, а учителите се стремят да обогатяват техниките си на преподаване. Училището дава добра основа и е стартът, от който учениците се нуждаят, за да продължат образованието си. Ние се гордеем с това, че голяма част от нашите възпитаници продължават по пътя на средното си образование.
    -

Повод за гордост е и училищният хор, който е създаден от известния в селото учител Христо Петров Ковачев. Това е първият тригласен ученически хор за народни песни в страната и негови записи са излъчвани по Националното радио. През годините певческата група е била част от много конкурси и не веднъж е заемала първи места. Последовател на Христо Ковачев е проф. Михаил Букурещлиев. Той е основна фигура в Националния фестивал на народната песен „Христо Ковачев“ и е част от комисията по оценяване. Конкурсът е изключително популярен последните години и в него се включват индивидуални изпълнители и групи от различна възраст и от всички краища на България. 


ОУ „Отец Паисий“ е добър избор за обучението на вашите деца. За да кандидатствате ви е нужен следният набор от документи:

1.       Копие от акт за раждане;


2.       Заявление по образец


3.       Документ за завършена предучилищна група.


Основно училище „Отец Паисий“ в село Реселец е място, което предлага на своите ученици редица възможности. Знанията и уменията, които ще придобиете тук ще бъдат ваш помощник в бъдещото ви развитие. Ние ще дадем всичко от себе си, за да постигате високи резултати и да крачите уверено по пътя на живота.

Тагове

ОУ Отец Паисий Реселец
OU Otec Paisii Reselec
прием първокласници Реселец
osnovno obrazovanie Reselec
priem na uchenici v OU Otec Paisii
OU Otec Paisii Reselec
основно образование Реселец
obuchenie na uchenici ot 1 do 8 klas Reselec
основно училище Реселец
прием на ученици в ОУ Отец Паисий
обучение на ученици Реселец
ОУ Отец Паисий Реселец
obuchenie na uchenici Reselec
osnovno uchilishte Reselec
priem purvoklasnici Reselec
обучение на ученици от 1 до 8 клас Реселец

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !