Проверена

Ски училище Банско Спорт Отличен избор

Забавления > Зимни спортове
Начало Забавления Зимни спортове Ски училище Банско Спорт

Ски училище Банско Спорт

Здравейте! Когато зимата наближи, времето навън стане по-студено и очакваме снега с нетърпение, значи е дошъл моментът да се отправим към ски пистите. Представяме ви ски училище „Банско Спорт“ – подарете си едно невероятно изживяване!

Не се притснявайте, ако никога не сте опитвали тези зимни спортове. Вашето ниво е без никакво значение при нас. Това е целта ни – да поставим началото на вашето обучение или да развием уменията, които вече притежавате. Обучението може да бъде проведено индивидуално или в група, като включва ски и сноуборд. Нивата на обучението са шест на брой и са разпределени, така че да бъдат усвоени всички основни стъпки, да бъде поставено едно стабилно начало и да завършим успешно с вече усъвършенствани умения.

За да бъде вашето време в ски училището прекарано по най-ползотворния начин, за вас ще се погрижат високо квалифизирани инструктури. Вие избирате нивото и споделяте с тях какво очаквате от обучението. Могат да бъдат разгледани техники от ниво „Начинаещ“, през „Карвинг“ до „FREERIDE“ (извънпистово каране). Голяма част от екипа владее руски и/или английски език. Обещаваме ви много забавление и полезни уроци. Като наш клиент, вие ще получите каска – за нас вашата сигурност е от първостепенна важност!

Ски училище „Банско Спорт“ предлага обучение както за деца, така и за възрастни. Качеството на екипировката не трябва да бъде подценявано, затова ние ви предлагаме най-доброто както за ски, така и за сноуборд.

Не се страхувайте! Скочете смело в постигането на мечтите си! Ще се забавляваме много, ще покорим много писти и ще създадем много незабравими мигове заедно! 

Тагове

Ski i bord serviz Bansko
Ski pod naem Bansko
Ски и борд сервиз Банско
Летен туризъм в Банско
Ski i snoubord uchilishte Bansko
Банско спорт
Bansko sport
Ski uchilishte Bansko
Ски и сноуборд училище Банско
Ski uchilishte Bansko Sport
Ски училище Банско Спорт
Leten turizum v Bansko
Ски под наем Банско
Ски училище Банско

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !