Проверена

Ер Ес Те ЕООД Отличен избор

Услуги > Техника под наем
Начало Услуги Техника под наем Ер Ес Те ЕООД

Ер Ес Те ЕООД

Фирмата е създадена още през 1993 година. С времето дейността на дружеството се насочва към индустриалната техника и през 1997 година окончателно се установяваме като доставчик и сервиз на оборудване за сгъстен въздух и вакуум.Още от самото начало работим с един от водещите производители на компресори в Европа – RENNER GmbH Kompressoren.От 2003 година ставаме изключителен представител на немския производител на вакуумна техника Gebr. Becker GmbH. Следва включването ни в световната сервизна мрежа на испанската Pedro Gil SA.Днес в списъка на нашите партньори са Gardner Denver Drum Ltd. – компресори за пневмотранспорт, и Gardner Denver Schopfheim GmbH – газови компресори.

Философия и цели

Гъвкавата структура на ЕР ЕС ТЕ ЕООД позволява висока ефективност и оптимално разпределение на енергията при преследване на основната ни цел. А именно – да подсигурим на нашите клиенти комплексна услуга по отношение на доставката, монтажа, гаранционното и следпродажбено обслужване, както и сервиза на техниката, свързана със сгъстен въздух и вакуум. Държим на дългосрочни партньорски взаимоотношения, както с нашите клиенти, така и с доставчиците ни.Ние знаем, че се нуждаете от високо качество на разумна цена и именно там се фокусират нашите усилия.

Ер Ес Те ЕООД е дружество, което предлага на своите клиенти вакуумпомпи, въздуходувки, индустриални компресори, компресори за пневмо транспорт, изсушители.Осигурява висококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти. Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника.Мобилните сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време.Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части:
 • въздушни и маслени филтри;
 • сепаратори;
 • графитни и текстолитни ламели за Вашите помпи;
 • филтри за графитен прах;
 • резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.
Дружеството е част от световната сервизна мрежа на PEDRO GIL S.A. – водещ испански производител на въздуходувки и помпи с общо индустриално приложение.Компанията предлага широка гама от техника, обезпчаваща необходимостта от въздух на всяко производство: Вакуумпомпи и въздуходувки - на Gebr. Becker GmbH - Германия, и испанската Pedro Gil S.A.;
 • Комбинирани помпи, производство на Gebr. Becker GmbH;
 • Индустриални винтови компресори - с известната немска марка RENNER;
 • Компресори за пневмо транспорт на водещия британски производител Gardner Denver Drum Ltd.
Фирмата предлага всички необходими аксесоари и елементи за Вашата компресорна или вакуум система.Сервиз: „Ер Ес Те“ ЕООД осигурява висококачествен гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички предлагани продукти. 
●      Нашият технически персонал е обучен и квалифициран за работа с широка гама от използваните марки компресорна и вакуум техника. 
●      Мобилните сервизни екипи могат да извършват ремонтни дейности, както в нашия сервиз, така и на място в удобно за клиента време. 
●      Разполагаме с богати складови наличности за най-популярните консумативи и резервни части:
 • въздушни и маслени филтри;
 • сепаратори;
 • графитни и текстолитни ламели за Вашите помпи;
 • филтри за графитен прах;
 • резервни части на склад или с бърза доставка за Вашия спешен ремонт.
●      „Ер Ес Те“ ЕООД е част от световната сервизна мрежа на PEDRO GIL S.A.

Тагове

vuzdushni i masleni filtri
оборудване за сгъстен въздух
Gebr Becker GmbH
индустриална техника София
oborudvane za sgusten vuzduh
grafitni i tekstolitni lameli
Gebr Becker GmbH
industrialna tehnika Sofia
вакуумна техника
separatori
графитни и текстолитни ламели
Er Es Te EOOD
Ер Ес Те ЕООД
оборудване за вакуум
въздушни и маслени филтри
филтри за графитен прах
vakuumna tehnika
oborudvane za vakuum
filtri za grafiten prah
сепаратори

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !