Проверена

Унищожители Отличен избор

Услуги > Ветеринарен склад
Начало Услуги Ветеринарен склад Унищожители

Унищожители

Килъри на вредители

Кой са Унищожителите?
Унищожители са професионален екип за борба с вредителите, които нагло нападат домовете, заведенията, магазините, градините и други обекти на хората! Ние гарантираме, че ще унищожим вашите нагли вредители трайно, безвредно и бързо. Защо да избирам Унищожители? При извършване на всички ДДД услуги, ние използва иновативни методи за борба с вредители в комбинация с най-ефективните пест препарати за професионална употреба, които действат дори и върху т.н резистентни (устойчиви) популации от насекоми, акари и гризачи. Дейността се осъществява под контрола на РЗИ (бивше ХЕИ), Министерство на здравеопазването (МЗ) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ). Съществуваме от 2008г. и имаме индивидуален подход към всеки клиент независимо от вида и площта му, като постигаме отлични резултати, както в жилища така и в търговски обекти от всякакъв тип и размер. Препаратите, които употребяваме са от най-ново поколение като голяма част от тях са без цвят и миризма и не са канцерогенни (нямат ракообразуващо действие). В следствие на предлаганото високо качество, фирмата ни изгради филиали в градовете в София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Петрич, Благоевград, Плевен и Русе и е една от най-бързо развиващите се ДДД фирми в България. Унищожаваме и прогонваме повече от 20 различни вида вредители и постоянно разширяваме познанията си за да можем да предлагаме възможно най-качествените ДДД услуги у нас. 

Работим по съвременни методи и със специализирана техника, която позволява достъп и до най-трудно достъпните места. Предлагаме високо качество гарантиращо вашето спокойствие, чрез спазване на всички съвременни изисквания за опазване здравето на клиентите и околната среда и същевременно постигане на гарантиран дълготраен ефект. Освен унищожаване на насекоми и гризачи и извършване на дезинфекция, фирмата предлага и решения за прогонване на змии, гущери, котки и кучета, без да ги наранява, тъй като те не са типични вредители, а някои от тях са и защитени от закона.

Основните ни принципи са:
  • Да посещаваме клиента в удобен за него ден и час.
  • Да спазваме разходните норми на професионалните пест препарати според техните предписания.
  • Да правим обратна връзка след първата обработка, за второто окончателно третиране.
  • Да издаваме протокол с нужните описания за извършената обработка.
  • Да пристигаме навреме – Дезинфекторите пристигат навреме в уговорения ден и час (+)-10 мин.,освен ако не сме възпрепятствани от трафика.
  • Работим без почивен ден за пълното удобство на нашите клиенти.
  • Основна цел е всеки клиент да остане максимално удовлетворен от професионалните услуги и ако отново се нуждае от услугите на Унищожители да се довери пак на нас.
Какво представлява унищожаването и каква е неговата гаранция? Акцията по унищожаването е в два етапа. Извършваме две обработки за да бъде ефекта пълен, а гаранцията дълга. Давността на гаранцията е 6 месеца, считано от датата на втората обработка. От колко време се борите с вредителите? Борим се с наглите вредители вече повече от 7 години. Какви лицензи притежават унищожители? ДДД фирма Mgconsult2008 ЕООД, популярна още в общественото пространство и като Унищожители е регистрирана в РИОКОЗ (ХЕИ), с лиценз за професионално унищожаване на вредители. Фирмата е регистрирана от Министерство на Здравеопазването (МЗ) под № 60-00-35, с оторизация да извършва дейности и професионални услуги по ДДД: дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация. Лизензът засяга ДДД услуги с издаване на протокол, по изискванията от РИОКОЗ (ХЕИ), МЗ, ДВСК и НЦЗПБ за обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, Наредба №3/МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12). Лицензът третира и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се само от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба. Безопасни са за хора, животни и околна среда, съобразно EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/. Колко време след поръчката ми ще ме посетите? След обаждане и контакт с нас, при желание за услуга по унищожаване или прогонване на вредители, се прави предварително уточнение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по борба с всякакъв вид вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
 
Може да ни посетите и на facebook страницата ни : https://www.facebook.com/Unishtojiteli/?fref=ts
 


Тагове

Унищожаване на оси
Прогонване на мишки
Unishtozhavane na komari
Прогонване на змии
Unishtozhavane na gusenici
Унищожаване на хлебарки
Унищожаване на стършели
Unishtozhavane na skorpioni
Унищожаване на скорпиони
Progonvane na mishki
Прогонване на сляпо куче
Унищожаване на кърлежи
Unishtozhavane na bulhi
Progonvane na kucheta i kotki
Unishtozhavane na kurlezhi
Унищожаване на паяци
Unishtozhavane na muhi
Прогонване на гущери
Unishtozhavane na stonozhki
Unishtozhavane na paaci
Unishtozhavane na osi
Прогонване на сънливци
Progonvane na zmii
Progonvane na slapo kuche
Unishtozhavane na hlebarki
Progonvane na sunlivci
Unishtozhavane na stursheli
Unishtozhavane na molci
Унищожаване на комари
Progonvane na pluhove
Unishtozhavane na mravki
Progonvane na kurtici
Унищожаване на молци
Унищожаване на стоножки
Унищожаване на бълхи
Унищожаване на дървеници
Унищожаване на мухи
Progonvane na gushteri
Unishtozhavane na durvenici
Прогонване на кучета и котки
Прогонване на плъхове
Прогонване на къртици
Унищожаване на гъсеници
Унищожаване на мравки

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !