Проверена

Ски гардероб Steve Отличен избор

Забавления > Зимни спортове
Начало Забавления Зимни спортове Ски гардероб Steve

Ски гардероб Steve

„Steve Ski School” е различното ски училище и безспорно е сред първите по успешност в България. Голяма заслуга за постигнатите успехи имат нашите инструктури. Те са амбициозни, упорити, работливи, комуникативни, перфектни във всяко едно отношение – просто истински професионали, без които това, което сме днес, не би било възможно и ние сме им изключително благодарни.

Благодарение на „Steve Ski School” много хора направиха първите си стъпки в опознаването на ските и на сноуборда. Началото е важно за всяко едно занимание, затова нашата цел е да изпитате максимално удоволствие от практикуването на тези спортове и да създадем силно желание за нови знания. Имате възможността да карате на едни от най-добрите писти в Пампорово и в Родопите. Не се колебайте да опитате! Дошли при нас веднъж, хората продължават да се връщат през години, за да се забавляваме заедно. Когато завършите цялостен курс в „Steve Ski School”, вие получавате диплома, която е призната на международно ниво.

      Steve
За да бъде обучението наистина успешно, ние разчитаме на уменията на инструктурите и на тяхната способност да осъществяват контакт с учениците. Те печелят доверието им и освен учители, стават техни приятели. В ски училището работят над 15 инструктура с висока квалификация. Много от тях владеят по няколко чужди езика като английски, руски, немски, френски и други.

Имаме ски магазин, в който ще откриете всичко, което ви е нужно, за да бъдете най-добрите на ски пистата. Екипировката е важна за вашата сигурност и за комфорта ви. Освен с магазин, ски училището разполага и с уютно заведение. Там може да се стоплите, да изпиете топла напитка и да съберете сили за нови приключения. Повече от 10-годишен опит, екип от професионалисти, много мотивация и хъс – това са някои от факторите, които ни помагат да вървим напред и да не спираме да се развиваме.

Тагове

hizha Studenec
Ski snoubord pod naem Pamporovo
Ски гардероб Пампорово
Ски гардероб Стиви
Гардероб за ски Пампорово
Steve Ski School
Ski obuvki Pamporovo
Ски сноуборд под наем Пампорово
Snoubord Pamporovo
Steve Ski School
Garderob za ski Pamporovo
Ski garderob Stivi
Ski pod naem Pamporovo
Ski garderob Pamporovo
Ски обувки Пампорово
хижа Студенец
Ски гардероб Steve
Ski garderob Steve
Ски под наем Пампорово
Сноуборд Пампорово

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !