Проверена

СИ ТРАНС ЕООД Отличен избор

Транспорт > Транспортни фирми
Начало Транспорт Транспортни фирми СИ ТРАНС ЕООД

СИ ТРАНС ЕООД

СИ ТРАНС ЕООД е създадена през 2006 г. като правоприемник на дейността на ЕТ Станчо Иванов и е с дългогодишни традиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив, България. Тук се помещава Централата с основната административна и сервизна част: диспоненти, диспечери, счетоводен отдел, сервиз.

ДЕЙНОСТ
СИ ТРАНС ЕООД разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, извън габаритни товари и товари по ADR. Фирмата спечели доверието и поддържа отлични икономически взаимоотношения и сътрудничество с множество български и европейски компании, благодарение на точността и коректността в обслужването.

РАЗВИТИЕ
В последното десетилетие фирмата бележи траен ръст на предлаганите услуги като увеличава автомобилния парк и разширява спектъра на предлаганите дейности. От 2011 г. извършваме международен превоз до съседните на България страни като Македония, Румъния и Гърция. През 2014 г. развихме дейността си вече и в целия Европейски съюз. Основни направления са - всички страни от Европейския съюз.

ОПИТ
Натрупаният опит в последните 10 години ни дава основание да твърдим, че СИ ТРАНС ЕООД предлага обслужване по максимално бърз и ефективен начин ОТ и ДО ВСИЧКИ СТРАНИ от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Извършваме международен транспорт по релации в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими.ПРЕДИМСТВА
Стараем се да създаваме за клиентите си оптимални транспортни схеми, които да отговарят на Вашите специфични изисквания и потребности. За сигурността на товара и безопасното пътуване, автомобилите ни винаги се движат с двама професионални шофьори, като движението им подлежи на 24-часово GPS проследяване. Всеки един автомобил разполага със задължителна мобилна връзка и необходимото техническо оборудване.

ЕКИП
СИ ТРАНС ЕООД държи както на професионалния автопарк, така и на безупречния екип от енергични и висококвалифицирани, с дългогодишен стаж и опит специалисти в областта на спедицията, логистиката и транспорта, които смело можем да наречем професионалисти. Те са обучени и готови да реагират по най-добрия начин на всякакви ситуации свързани с превоза на товарите и ще ви обслужат с усмивка, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки.

МИСИЯ
СИ ТРАНС ЕООД не спира и ще продължи да полага непрекъснати и системни усилия за оптимизиране на работния процес, усъвършенстване на предлаганите услуги и развитие на транспортния бизнес. Поемаме отговорността да отговаряме адекватно, гъвкаво и с индивидуална насоченост на всяка потребност на нашите клиенти и партньори, както и на предизвикателствата в бранша. Щастливи сме, че си извоювахме добър авторитет и отлични постоянни клиенти. Отворени сме и за ново сътрудничество, в което да вложим придобития опит, грижа и компетентност.

Тагове

Tovarni prevozi
Си Транс ЕООД
Prevoz na konteineri
Товарни превози
Mezhdunarodna spedicia
Mezhdunaroden transport
Si Trans EOOD
Grupazhni prevozi
Vutreshen transport
Prevozi na opasni tovari
Вътрешен транспорт
Комплектни товари
Превози на опасни товари
Превоз на контейнери
Международна спедиция
Международен транспорт
Komplektni tovari
Групажни превози

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !