Проверена

Щори Камакс - Станислав Стоянов - Шумен Отличен избор

Дом, офис и градина > Щори и сенници
Начало Дом, офис и градина Щори и сенници Щори Камакс - Станислав Стоянов - Шумен

Щори Камакс - Станислав Стоянов - Шумен

Вертикални текстилни и алуминиеви щори

Елегантни и стилни в актуални цветове и разнообразни материи... Вертикалните щори са модерната алтернатива на завесите. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила - непреходен елемент В интериора Предлагаме Широк цветови И ценови диапазон, като прекрасно допълнение на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи Черно Out, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина в отговор на конкретните Ви нужди. Текстилите са с обработка, за да не задържат прах И НЕ абсорбират нежелани миризми Механизмите СА лесните За експлоатация, надеждни и практични. Вертикалните щори са най - доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработваме вертикални щори За наклонени или дъгообразни прозорци Вертикалните щори могат Да СЕ задвижват ръчно или чрез електромотор. 

Image result for   -   -

Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори
Създайте си светлинен комфорт 
...Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.

Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.

Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.
 

Мрежи против насекоми
Подарете си спокойствие в горещите вечери
...Мрежите против насекоми са сигурно и надеждно средство за предотвратяване достъпа на насекоми и буболечки през отворени врати и прозорци. Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло, фиксирани в точките на пресичане на нишките за по- голяма здравина. Висококачествен продукт, устойчив на всякакви атмосферни влияния.

Тагове

Kamaks Shumen
Камакс Шумен
Текстилни щори Шумен
Shtori Kamaks Stanislav Stoanov Shumen
Щори Шумен
Aluminievi shtori Shumen
Станислав Стоянов Шумен
Shtori Shumen
Vertikalni shtori Shumen
Сенници Шумен
Вертикални щори Шумен
Мрежи против насекоми Шумен
Tekstilni shtori Shumen
Sennici Shumen
Mrezhi protiv nasekomi Shumen
Stanislav Stoanov Shumen
Алуминиеви щори Шумен
Щори Камакс Станислав Стоянов Шумен

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !