Проверена

Средно Училище "Ангел Каралийчев" Стражица Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Средно Училище "Ангел Каралийчев" Стражица

Средно Училище "Ангел Каралийчев" Стражица

  Средно училище „Ангел Каралийчев“ в град Стражица, Великотърновско. Там се учат деца от предучилищна група до 12-ти клас. Материалната база на училището е модерна и добре поддържана. Има отделни стаи за предметите – физика, химия, биология, история, география и други, както и кабинет по музика, по изобразително изкуство, труд и техника.

 За да придобият компютърна грамотност, която е от голямо значение днес, децата имат на разположение шест кабинета, оборудвани с компютри и достъп до интернет. Там се провеждатт часовете по информатика и информационни технологии. 
 

Освен това, децата могат да използват училищната библиотека. Там има различни справочници, книги, учебници, които ще са им от полза по време на обучението.
 

 Гимназията разполага и със спортен салон. Той е просторен и удобен за провеждане на часовете по физическо възпитание и спорт. В салона се състоят училищни турнири, първенства и други по-големи събития . 


 Предучилищната група се намира в отделен корпус. Тя разполага с голямо помещение, в което децата се учат и забавляват.

 Средно училище „Ангел Каралийчев“ работи по различни проекти и програми. Един от тях е свързан с повишаване нивото на образование чрез целодневно обучение. 

 На разположение на възпитаниците и целия екип на училището са и лекарски и зъболекарски кабинет. Там те могат да получат незабавна медицинска помощ при възникал проблем или да бъдат консултирани от специалист по определени въпроси.

 Екипът на гимназията се състои от амбициозни и квалифицирани преподаватели. Те се стремят да дадат на децата възможно най-доброто образование и възпитание. Техен приоритет е децата не просто да научат теорията, но и да усвоят знанията си на практика. 

 Резултатът от усилията, полагани от преподавателите е на лице. Нашите възпитаници често завоюват призови места в различни училищни състезания и олимпиади. Те успяват да представят своето училище по възможно най-добрия начин, навсякъде където отидат.

 Нашето училище се гордее, както със своите възпитаници, така и с учителския си екип. Ученици и учители заедно прославят името на гимназията със своите успехи и постижения. 

   СУ „Ангел Каралийчев“ не спира да се развива и да просперира в областта на образованието и науката. Всеки ден, ние надграждаме това, което сме постигнали и винаги даваме най-доброто от себе си. 

Тагове

Прием на ученици 2016 Стражица
Прием на ученици Стражица
Средно Училище "Ангел Каралийчев" Стражица
Obrazovanie Strazhitsa
Средно Училище "Ангел Каралийчев"
Обучение Стражица
Sredno Uchilishte "Angel Karaliychev"
Priem na uchenitsi Strazhitsa
Priem na uchenitsi 2016 Strazhitsa
Образование Стражица
Obuchenie Strazhitsa
Sredno Uchilishte "Angel Karaliychev" Strazhitsa

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !