Проверена

Римсофт-7 Отличен избор

Технологии > Други
Начало Технологии Други Римсофт-7

Римсофт-7

Фирма Римсофт - в качеството си на официален представител на продуктите на "Бизнессофт" ООД - вече 13-та година успешно реализира софтуерни продукти за: счетоводство - WorkFlow; управление на строителството и производството - BusinesSoft Building и BusinesSoft Building.Cloud.;управление на човешките ресурси – HRManager. Фирмата има офиси в следните градове: Русе, Плевен, Велико Търново,Стара Загора и Габрово . С дейността и опита си сме доказали качество на поддръжка и внедряване на продуктите на Бизнессофт както в малки и средни, така и в по-мащабни фирми.Екипът ни има над 30 000 внедрявания на програмните продукти в различни по своята дейност компании и институции, като някои от тях са: Община Русе и прилежащите към нея поделения, Община Ст.Загора, Община Плевен, УМБАЛ Плевен, „Вета Фарма”АД-гр.В.Търново, Винпром Свищов, "Главболгарстрой" АД - поделения Плевен, Русе, Варна, "Строител" АД - гр. Русе и много други. 

Клиентът за нас е Цар, и ние се стремим да сме най-довереният съветник на Царя. За нас да служиш добре на компанията означава да знаеш какво иска и от какво се нуждае клиентът. Клиентите ни заслужават най-доброто качество и отношение на справедлива пазарна цена. Заслужават и спокойствието, че ще бъдем коректни към тях и отговорни за грешките си.
Клиентите ни могат да са сигурни, че нашите консултанти винаги ще се стремят към съвършенството и утре винаги ще бъдат по-добри от днес. От клиентите си очакваме коректност, етичност и лоялност, каквато ние им отдаваме. С партньорите и доставчиците си изграждаме отношения основаващи се на доверие, коректност, етичност, лоялност и взаимна изгода.  
 
  -7

Мисия
Нашата мисия е да надминем очакванията на нашите клиенти, като им предложим цялостни решения за ефективно управление на техния бизнес.
Да допринасяме за развитието на нашите клиенти, като им осигуряваме най-надежните и ефикасни решения в областа на управленският софтуер.
Да предлагаме продукти и услуги на най-високото възможно качество за благото на нашите клиенти и за собствено удовлетворение от добре свършената работа.     

Визия
Стремежът ни е да внедряваме повече.
Да внедряваме повече значи винаги да надминаваме очакванията, да вдигаме летвата по-високо, да стигаме по-далеч от стандартното изпълнение, да променяме стереотипа и нашата амбиция винаги да водим.
Да внедряваме повече включва отношение “мога и го правя”, конкурентоспособност, напредничаво мислене, отговорност, грижа и амбиция.
Да внедряваме повече е оптимистично. Ние сме уверени, че можем да преодолеем препятствията и ще постигнем нашите амбициозни цели.
Тагове

WorkStream Production
Римсофт
Building Cloud
WorkFlow
HR Manager
WorkStream Construction
Building
Rimsoft
WorkStream Construction
WorkFlow
WorkStream Production
Building
Building Cloud
HR Manager

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !