Проверена

Резиденция "Детелина" Отличен избор

Услуги > Здравни услуги
Начало Услуги Здравни услуги Резиденция "Детелина"

Резиденция "Детелина"

Резиденция „Детелина“ се намира в село Подгорие, община Костенец. В миналото сградата е била училище, а днес е център за здраве, грижи и дълголетие. Мястото е модерно и съвременно, построено по беглийски стандарт. Резиденцията е Дом за активни възрастни, за които се полагат ежедневни грижи.

Сградата има топлоизолация и се отоплява от котел на пелети. Това осигурява нужната топлина през студените месеци на територията на цялата резиденция. Всяка стая в Дома е пригодена за хора в инвалидни колички. Леглата са удобни, с медицински матраци и с чупеща се рама. Над всеки креват има бутон за повикване на човек от персонала. А коридорите са достатъчно просторни, така че в тях спокойно могат да се разминат 2 инвалидни колички. Баните също са големи и са пригодени за инвалиди. В стаите за общо ползване и по коридорите лампите се включват и изключват автоматично, което е изключително удобно. В стаите са общо ползване има камери, които правят запис за месец назад.

Персоналът на резиденция „Детелина“ полага специални и индивидуални грижи за всеки от настанените. За нас е важно всеки да се чувства добре при нас и да има всичко, от което се нуждае.

Менюто е разнообразно всеки ден и включва само полезни храни, за да могат настанените в резиденцията да си набавят нужните хранителни вещества.

Тук царят тишина и спокойствие, за да се чувстват настанените възрастни хора добре и да си почиват пълноценно.

Държим много на чистотата. Стремим се винаги при нас да бъде чисто и уютно.


Резиденцията разполага с помещение, където настанените се хранят и посрещат своите посетители. Също така в тази стая се организират различни събития. Разполагаме и със стая, където настанените могат да играят различни занимателни игри и да се занимават с приятни за тях дейности.

Настанените могат да се наслаждават на свежия въздух, докато си почиват на просторните тераси. Има възможност и за приятни разходки сред красивата градина. В нея има и барбекю.

В резиденцията има рехабилитационен център, където се правят различни процедури и терапии: ултразвук, магнитотерапия, електрофореза, интеферентен ток, диадинамичен ток. Те действа приятно на възрастните хора и влияят благоприятно на тялото и организма им. Помагат при различни заболявания и болки.

Освен рехабилитационен център, предлагаме и център, в който се провеждат различни активни игри – йога, гимнастика и други.

Нашата основна задача е да се грижим за възрастните хора, за да се чувстват те добре. Близките могат да ги посещават винаги, когато поискат или да получат информация за тях по телефона. 

Тагове

Rezidencia Detelina
Dom za vazrastni
rehabilitacia
fizioterapia
starcheski dom
рехабилитация
старчески дом
rehabilitaciya
rehabilitaciya
физиотерапия
fizioterapia
fizioterapia
дом за възрастни
starcheski dom
rezidenciya za vyztastni
Резиденция Детелина
резиденция за възрасти
rezidenciya za vyztastni
dom za vuzrastni
starcheski dom
Dom za vazrastni
rezidencia za vuzrasti

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !