Проверена

Ресторант "The Square" гр. София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "The Square" гр. София

Ресторант "The Square" гр. София

 Заповядайте в ресторант “The Square” – едно ново, съвременно и изискано място в сърцето на столицата. Заведението отвори врати, за да посреща своите гости в една уютна и уникална атмосфера. Предлагаме на клиентите си не просто хубава храна, предлагаме им майсторски приготвени ястия – такива, каквито няма да срещнете на друго място. Заповядайте в “The Square”, за да се уверите сами!


 Това, което наистина впечатлява нашите гости, е фюжън кухнята. Използваме тази все още нова за нашата страна концепция за приготвяне на ястия и ефектът е поразителен. Пред погледите ви ще прибавяме нетрадиционни аромати, ще сливаме различни храни, а крайният резултат ще бъде нещо напълно непознато, ново, различно! Елате при нас, за да хапнете бързо и лесно, или за да проведете своята лична или бизнес среща. Мястото е подходящо и за по-големи групи. Вашите деца също ще се чувстват страхотно при нас.

 
 Когато времето навън е приятно и искате да се любувате на слънчеви лъчи, ще ви настаним на местата на открито в прекрасната лятна градина. Ако сте по-голяма група, или просто искате да бъдете сигурни, че ще има свободни места, ви препоръчваме да направите предварителна резервация ( това може да стане на телефонен номер: 0894215060. На същия номер може да заявите поръчка на храна до вкъщи.) Ще бъдете посрещнати на входа на заведението, а след това за вас ще се погрижат любезни сервитьори. Не се притеснявайте за своя автомобил. Знаем колко натоварено е движението в центъра на София и колко трудно се намират удобни места за паркиране. Нашият паркинг е със безплатен достъп след 18:00 часа.

 
 Ресторант “The Square” ви очаква! Нека заедно прекараме времето си по най-добрия начин! 

Тагове

The Square София
Restorant The Square Sofia
Restorant Sofia
Ресторант с лятна градина София
The Square Restaurant
The Square Restaurant
The Square Sofia
Ресторант The Square София
Изискан ресторант София
Restorant s latna gradina Sofia
Ресторант The Square
Ресторант София
Iziskan restorant Sofia
Restorant The Square

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !