Проверена

Ресторант "The Square" гр. София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "The Square" гр. София

Ресторант "The Square" гр. София

 Заповядайте в ресторант “The Square” – едно ново, съвременно и изискано място в сърцето на столицата. Заведението отвори врати, за да посреща своите гости в една уютна и уникална атмосфера. Предлагаме на клиентите си не просто хубава храна, предлагаме им майсторски приготвени ястия – такива, каквито няма да срещнете на друго място. Заповядайте в “The Square”, за да се уверите сами!


 Това, което наистина впечатлява нашите гости, е фюжън кухнята. Използваме тази все още нова за нашата страна концепция за приготвяне на ястия и ефектът е поразителен. Пред погледите ви ще прибавяме нетрадиционни аромати, ще сливаме различни храни, а крайният резултат ще бъде нещо напълно непознато, ново, различно! Елате при нас, за да хапнете бързо и лесно, или за да проведете своята лична или бизнес среща. Мястото е подходящо и за по-големи групи. Вашите деца също ще се чувстват страхотно при нас.

 
 Когато времето навън е приятно и искате да се любувате на слънчеви лъчи, ще ви настаним на местата на открито в прекрасната лятна градина. Ако сте по-голяма група, или просто искате да бъдете сигурни, че ще има свободни места, ви препоръчваме да направите предварителна резервация ( това може да стане на телефонен номер: 0894215060. На същия номер може да заявите поръчка на храна до вкъщи.) Ще бъдете посрещнати на входа на заведението, а след това за вас ще се погрижат любезни сервитьори. Не се притеснявайте за своя автомобил. Знаем колко натоварено е движението в центъра на София и колко трудно се намират удобни места за паркиране. Нашият паркинг е със безплатен достъп след 18:00 часа.

 
 Ресторант “The Square” ви очаква! Нека заедно прекараме времето си по най-добрия начин! 

Тагове

Restorant s latna gradina Sofia
Ресторант The Square София
The Square Sofia
The Square Restaurant
Изискан ресторант София
Ресторант София
Restorant Sofia
Ресторант The Square
Ресторант с лятна градина София
The Square Restaurant
Restorant The Square
Restorant The Square Sofia
Iziskan restorant Sofia
The Square София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !