Проверена

Ресторант "Ривиера" - Видин Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Ривиера" - Видин

Ресторант "Ривиера" - Видин

Град Видин е известен с Крайдунавския си парк. Градината е изградена през 1878 г. и е запазила духа на историята и до днес. Освен подходяща за почивка и разходки, там ще откриете и архитектурни паметници, археологически и мемориални обекти. От някои определени точки на парка се открива невероятна панорамна гледка към река Дунав. Точно там, на това приказно място, се намира ресторант „Ривиера“. Дейността на заведението започва през 2000г. и продължава с пълна сила до днес. Заповядайте при нас, за да се насладите на чудесна храна, на грижите на професионален екип и на уникален интериор.

Ресторантът е разделен на вътрешна и на външна част. На закрито има 130 места, а в градината, подходяща за летните месеци – 100 места. Общият капацитет на заведението е 230 места. Можете да ги резервирате за всички ваши поводи и тържества. Изборът в менюто е разнообразен и събужда апетита. Гордеем се с традиционната българска кухня и със най-вкусните сръбски ястия. 


За да бъдат вашите вечери, прекарани по най-добрия начин, ресторант „Ривиера“ ви предлага жива музика. Оркестърът ще изпълни вашите музикални желания, а доброто настроение е задължително! Битовата атмосфера ще ви накара да почувствате истински уют и да се отпуснете. Разгърнете менюто и направете своя избор. Знаем, че няма да е лесно, но ви уверяваме, че каквото и да поръчате, то ще бъде приготвено от истински майстор-готвачи. Обещаваме ви към всичко да включим и невероятна гледка към река Дунав.

Ресторант „Ривиера“ ви очаква! Заповядайте! 

Тагове

Ресторанти Видин
Srubska kuhna Vidin
Сватби Видин
Riviera Vidin
Zhiva muzika Vidin
Жива музика Видин
Организирани тържества Видин
Restorant Riviera Vidin
Ривиера Видин
Svatbi Vidin
Mehani Vidin
Механи Видин
Тържества Видин
Кръщене Видин
Rozhdenni dni Vidin
Organizirani turzhestva Vidin
Zavedenia Vidin
Сръбска кухня Видин
Ресторант Ривиера Видин
Рожденни дни Видин
Restoranti Vidin
Заведения Видин
Turzhestva Vidin
Krushtene Vidin

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !