Проверена

Ресторант "Проя" - София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Проя" - София

Ресторант "Проя" - София

 Знаете ли какво означава „проя“? Сърбинът би ви казал, че означава царевичен хляб. А софиянецът ще ви каже, че това е сръбски ресторант в София.

 В ресторант „Проя“ ще бъдете посрещнати с прясно изпечен хляб и усмивка от страна на персонала. Ресторантът е открит през 2002г. и от тогава до днес радва своите гости с вкусна сръбска кухня. При нас ще се насладите на неповторимо вкусни домашно приготвени ястия, както и на всеизвестната сръбска скара. Това са отличителните черти на ресторанта –  вкусната храна и топлото отношение. 
  
Главният готвач – Зоран, идващ от Сърбия, е майстор в приготвянето на сръбската храна. Той влага професионализъм и страст в готвенето и затова гозбите му са с неповторим вкус. Зоран или по-известен като Зоки е бил готвач в световноизвестния сръбски хотел „Метропол“. В кухнята на Зоки, бобът е познат като „пребранец“, лютеницата – „айвар“, а кебапчетата се наричат „ущипци“. Лесковачката скара, която се използва е оригинална, а джоланите от свинско и телешко месце – истински деликатес. В случай че, не сте почитатели на месото, имаме предложения и за вас. Опитайте пюрето от спанак с яйца или гратинираните чушки. За традиционалистите ще предложим туршия и домашно приготвени мезета, а ракията от дюли ще повдигне градуса на настроение. Насладете се на вкусните топли супички и на „млечното теленце“ с уникален вкус. Изберете вашето любимо ястие от сръбската или от българската кухня и се насладете на едно приятно изживяване с близки и приятели в ресторант „Проя“. Едно е сигурно, каквото и да изберете от менюто – няма да останете разочаровани.

 Основен приоритет на пероснала на заведението е нищо да не липсва на вас – нашите клиенти. Ще бъдете заобиколени от приятна атмосфера, докато хапвате и се забавлявате с компанията. Отличното обслужване на персонала ни също ще ви очарова.

 Любимата на Зоки – Сашка, е и негов пръв помощник в ресторанта. Заедно двамата са перфектен екип, който изпълнява отлично своето задължение – да радва своите гости. С много труд и усилия, но и винаги с усмивка, те успяват да поддържат доброто име и високото ниво на ресторанта.

 Дизайнът на заведението е съвременен и модерен. Ще ви накара да се отпуснете и да забравите за миг за своите задължения и работа. Персоналът ще се погрижи да имате всичко, от което се нуждаете и нищо да не ви липсва. А през цялото това време ще звучи приятна музика, която ще допринесе за вашето добро настроение и приятно прекарване. Неслучайно при нас избират да се хранят хора от висшето общество – известни спортисти, дейци на изкуството, образованието, културата, науката, както и хора от политическия елит. Ние се отнасяме с уважение към всеки един от нашите клиенти и винаги даваме най-доброто от себе си.

 Ще откриете ресторант „Проя“ в кварталите Драгалевци и Бояна. В Драгалевци се намираме на мястото на стария ресторант „Перла“, а в Бояна адресът ни е улица „Маринковица“.

 За едно приятно изживяване, вкусна храна и добро настроение, посетете сръбски рестоант „Проя“! Ние ви очакваме! 

Тагове

Заведения Бояна
Proa Sofia
Заведения Драгалевци
Проя София
Ресторант Проя София
Restoranti Dragalevci
Ресторант Проя Бояна
Ресторанти Драгалевци
Restoranti Boana
Srubska kuhna Boana
Сръбска кухня Бояна
Srubska kuhna Dragalevci
Restorant Proa Sofia
Ресторанти Бояна
Zavedenia Boana
Restorant Proa Dragalevci
Zavedenia Dragalevci
Сръбска кухня Драгалевци
Ресторант Проя Драгалевци
Restorant Proa Boana

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !