Проверена

Ресторант "При Румен" Пловдив Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "При Румен" Пловдив

Ресторант "При Румен" Пловдив

Заповядайте в ресторант „При Румен“ – насладете се на вкусната храна и се забавлявайте до зори! Заведението се намира в град Пловдив - ж.к. „Тракия“, точно до блок №214.

Интериорът на ресторанта пресъздава традиционния български уют, а обстановката е изключително приятна. Опитайте български ястия, приготвени по оригинални рецепти, докато се забавлявате с приятели. Може да избирате между двете зали, с които разполага заведението. Едната е подходяща за зимните месеци. Потопете се в битовия български стил и се стоплете с домашно вино и ракия. Пламъците в камината също ще помогнат. А за горещите летни дни, ви предлагаме прохладна зала с откриваща се тента – за да се насладите на прекрасните дни и нощи.

В ресторант „При Румен“ може както да обядвате и вечеряте в спокойна атмосфера, така и да се забавлявате с много музика и танци. За всеки ваш празник и специален повод ние ще предложим меню и ще се съобразим с вашите желания и очаквания. Отпразнувайте рожден ден, елате с приятели, със семейството, с колегите. Ще ви посрещне нашият любезен екип и ще ви отдели нужното внимание. А за любимите на всички празници – Коледа, Нова Година, Свети Валентин, 8-ми декември, 8-ми март и още много, много други – ще ви предложим специални куверти и редица изненади. Очакваме от вас добро настроение, за другото ще се погрижим ние!

Image result for

Тагове

При Румен Пловдив
Pri Rumen Plovdiv
Ресторант с жива музика Пловдив
Firmeni partita Plovdiv
Българска кухня Пловдив
Restorant s zhiva muzika Plovdiv
Заведение Пловдив
Restorant Pri Rumen Plovdiv
Zavedenie Plovdiv
Ресторант При Румен Пловдив
Restorant Plovdiv
Ресторант Пловдив
Фирмени партита Пловдив
Bulgarska kuhna Plovdiv

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !