Проверена

Ресторант "При Румен" Пловдив Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "При Румен" Пловдив

Ресторант "При Румен" Пловдив

Заповядайте в ресторант „При Румен“ – насладете се на вкусната храна и се забавлявайте до зори! Заведението се намира в град Пловдив - ж.к. „Тракия“, точно до блок №214.

Интериорът на ресторанта пресъздава традиционния български уют, а обстановката е изключително приятна. Опитайте български ястия, приготвени по оригинални рецепти, докато се забавлявате с приятели. Може да избирате между двете зали, с които разполага заведението. Едната е подходяща за зимните месеци. Потопете се в битовия български стил и се стоплете с домашно вино и ракия. Пламъците в камината също ще помогнат. А за горещите летни дни, ви предлагаме прохладна зала с откриваща се тента – за да се насладите на прекрасните дни и нощи.

В ресторант „При Румен“ може както да обядвате и вечеряте в спокойна атмосфера, така и да се забавлявате с много музика и танци. За всеки ваш празник и специален повод ние ще предложим меню и ще се съобразим с вашите желания и очаквания. Отпразнувайте рожден ден, елате с приятели, със семейството, с колегите. Ще ви посрещне нашият любезен екип и ще ви отдели нужното внимание. А за любимите на всички празници – Коледа, Нова Година, Свети Валентин, 8-ми декември, 8-ми март и още много, много други – ще ви предложим специални куверти и редица изненади. Очакваме от вас добро настроение, за другото ще се погрижим ние!

Image result for

Тагове

При Румен Пловдив
Zavedenie Plovdiv
Българска кухня Пловдив
Restorant Pri Rumen Plovdiv
Restorant s zhiva muzika Plovdiv
Firmeni partita Plovdiv
Ресторант Пловдив
Фирмени партита Пловдив
Ресторант При Румен Пловдив
Ресторант с жива музика Пловдив
Заведение Пловдив
Pri Rumen Plovdiv
Restorant Plovdiv
Bulgarska kuhna Plovdiv

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !