Проверена

Ресторант "Ла Прима Остерия" София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Ла Прима Остерия" София

Ресторант "Ла Прима Остерия" София

Представяме ви ресторант „Ла Прима Остерия“ – едно различно столично заведение, което ще ви очарова с духа, който носи.

Знаете ли откъде идва думата „остерия“ и какво означава? Остерия е място за хранене, но не е обичайното такова. Началото на този тип заведения е поставено в Италия още през XIV-ти век и е изключително популярно там. В България не можем да срещнем много остерии, които да носят типичните белези. Но ако посетите ресторант „Ла Прима Остерия“, ще почувствате типичния италиански дух и ще разберете точно какви са били тези заведения в миналото в „страната на любовта“. Характеристиките, по които ще познаете истинската остерия са – домашно приготвената храна, вкусните закуски и приятната атмосфера. В началото храната не била приоритет в тези заведения. Там хората ходели, за да се срещат с приятели, да разговарят и да… пият вино!
 
4302

А сега малко повече за ресторант „Ла Прима Остерия“. 

Ние поставихме началото и пренесохме италианския дух в София. Преди повече от десет години „Ла Прима Острия“ отвори врати и се превърна в първото такова заведение в столицата ни. В менюто ни ще откриете всички типични италиански ястия, на всеки ъгъл ви очаква специалитет, който ще ви пренесе в тази чудна и красива страна. Стараем се да запазим автентичността на остерията, да поддържаме атмосферата и да даваме най-доброто, за да опитате превъзходната ни храна. Приготвяме всичко на място и използваме пресни продукти. Изберете хляб, пица, паста или сладолед – всичко това домашно и приготвено с любов. Предлагаме и различни месни ястия, рибни специалитети и барбекю.

За да съхраним италианския дух на остерията, залагаме и на обстановката в заведението. Естествени материали, семпъл стил, изискано оформен интериор – така бихме описали с няколко думи „Ла Прима Остерия“. А през топлите месеци, когато всички предпочитат да прекарват времето си навън под слънчевите лъчи, ние ви приветстваме в лятната си градина. Тук, на въздух, в сърцето на столицата, ще се насладите на почивка, вкусна храна и питие. 


Тагове

Italianski recepti
Ресторант ОСТЕРИЯ ДИ СОФИЯ
Osteria
Ресторант ОСТЕРИЯ ДИ СОФИЯ
italianski restoranti Sofia
Италиански рецепти
италиански ресторанти София
La Prima Osteria Sofia
италианска кухня София
italianskata tradicia Sofia
italianska kuhna Sofia
италианската традиция София
italianskata trapeza Sofia
La Prima Osteria
Италиански ресторант София
Остерия
Ла Прима Остерия
Restorant OSTERIA DI SOFIA
Italianski restorant Sofia
Restorant OSTERIA DI SOFIA
La Prima Osteria Sofia
италианската трапеза София

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !