Проверена

Ресторант "Ла Прима Остерия" София Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Ла Прима Остерия" София

Ресторант "Ла Прима Остерия" София

Представяме ви ресторант „Ла Прима Остерия“ – едно различно столично заведение, което ще ви очарова с духа, който носи.

Знаете ли откъде идва думата „остерия“ и какво означава? Остерия е място за хранене, но не е обичайното такова. Началото на този тип заведения е поставено в Италия още през XIV-ти век и е изключително популярно там. В България не можем да срещнем много остерии, които да носят типичните белези. Но ако посетите ресторант „Ла Прима Остерия“, ще почувствате типичния италиански дух и ще разберете точно какви са били тези заведения в миналото в „страната на любовта“. Характеристиките, по които ще познаете истинската остерия са – домашно приготвената храна, вкусните закуски и приятната атмосфера. В началото храната не била приоритет в тези заведения. Там хората ходели, за да се срещат с приятели, да разговарят и да… пият вино!
 
4302

А сега малко повече за ресторант „Ла Прима Остерия“. 

Ние поставихме началото и пренесохме италианския дух в София. Преди повече от десет години „Ла Прима Острия“ отвори врати и се превърна в първото такова заведение в столицата ни. В менюто ни ще откриете всички типични италиански ястия, на всеки ъгъл ви очаква специалитет, който ще ви пренесе в тази чудна и красива страна. Стараем се да запазим автентичността на остерията, да поддържаме атмосферата и да даваме най-доброто, за да опитате превъзходната ни храна. Приготвяме всичко на място и използваме пресни продукти. Изберете хляб, пица, паста или сладолед – всичко това домашно и приготвено с любов. Предлагаме и различни месни ястия, рибни специалитети и барбекю.

За да съхраним италианския дух на остерията, залагаме и на обстановката в заведението. Естествени материали, семпъл стил, изискано оформен интериор – така бихме описали с няколко думи „Ла Прима Остерия“. А през топлите месеци, когато всички предпочитат да прекарват времето си навън под слънчевите лъчи, ние ви приветстваме в лятната си градина. Тук, на въздух, в сърцето на столицата, ще се насладите на почивка, вкусна храна и питие. 


Тагове

Италиански рецепти
italianski restoranti Sofia
italianskata trapeza Sofia
Osteria
italianska kuhna Sofia
италиански ресторанти София
италианска кухня София
La Prima Osteria Sofia
La Prima Osteria
Italianski recepti
Ресторант ОСТЕРИЯ ДИ СОФИЯ
Italianski restorant Sofia
Остерия
La Prima Osteria Sofia
italianskata tradicia Sofia
Restorant OSTERIA DI SOFIA
Италиански ресторант София
италианската трапеза София
Ла Прима Остерия
Ресторант ОСТЕРИЯ ДИ СОФИЯ
италианската традиция София
Restorant OSTERIA DI SOFIA

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !