Проверена

Ресторант "Кошарите" Плевен Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кошарите" Плевен

Ресторант "Кошарите" Плевен

 Ресторант „Кошарите“ носи в себе си частица от миналото и вечния български дух. Откъснете се от натовареното съвременно ежедневие, забавете темпото и се насладете на чудесни мигове в това приказно кътче.

 Независимо дали сте от Плевен или сте гост на града, няма как да не сте чували за парк „Кайлъка“. Точно там, в тази красива, защитена местност, сгушен сред горската зеленина, ви очаква ресторант „Кошарите“. „Кайлъка“ е дом на множество защитени животни и растения, а красотата и спокойствието, които излъчва, го прави любимо място на малки и големи. Подходящ за разходки, за отдих и за забавление, пълен с разнообразни развлечения. Задължителна спирка по време на разходката ви е ресторант „Кошарите“. Настанете се под дебелата сянка и се насладете на песента на реката.

 В ресторанта ви очаква традиционна българска обстановка. Менюто е богато и съчетава в себе си уникални рецепти от далченото и близкото минало. А музиката на живо е финалната щриха, която добавяме към вашето изживяване. Какво по-хубаво от вкусна храна, любимо питие и прекрасна музика! Изберете вкусна салата, приготвена от свежи, домашни зеленчуци. Продължете с любимото на всички наши гости месо, печено на жар. Нещо ви липсва? Може би току-що изпечена на пещ пърленка или студена домашна ракийка. А защо не и двете? Вие избирате, а ние влагаме цялото си старание и любов, за да си спомняте с усмивка за ресторант „Кошарите“.
 


Тагове

Muzika na zhivo Pleven
Купон Плевен
Restorant Kosharite Pleven
Ресторант Кошарите Плевен
Музика на живо Плевен
Zabavlenia Pleven
Vkusna hrana Pleven
Забавления Плевен
Restorant s muzika na zhivo Pleven
Restorant park Kailuka
Ресторант с музика на живо Плевен
Bulgarska kuhna i muzika na zhivo Pleven
Българска кухня и музика на живо Плевен
Restorant Pleven
Kupon Pleven
Вкусна храна Плевен
Ресторант Плевен
Ресторант парк Кайлъка

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !