Проверена

Ресторант "Кошарите" Плевен Отличен избор

Забавления > Ресторанти и механи
Начало Забавления Ресторанти и механи Ресторант "Кошарите" Плевен

Ресторант "Кошарите" Плевен

 Ресторант „Кошарите“ носи в себе си частица от миналото и вечния български дух. Откъснете се от натовареното съвременно ежедневие, забавете темпото и се насладете на чудесни мигове в това приказно кътче.

 Независимо дали сте от Плевен или сте гост на града, няма как да не сте чували за парк „Кайлъка“. Точно там, в тази красива, защитена местност, сгушен сред горската зеленина, ви очаква ресторант „Кошарите“. „Кайлъка“ е дом на множество защитени животни и растения, а красотата и спокойствието, които излъчва, го прави любимо място на малки и големи. Подходящ за разходки, за отдих и за забавление, пълен с разнообразни развлечения. Задължителна спирка по време на разходката ви е ресторант „Кошарите“. Настанете се под дебелата сянка и се насладете на песента на реката.

 В ресторанта ви очаква традиционна българска обстановка. Менюто е богато и съчетава в себе си уникални рецепти от далченото и близкото минало. А музиката на живо е финалната щриха, която добавяме към вашето изживяване. Какво по-хубаво от вкусна храна, любимо питие и прекрасна музика! Изберете вкусна салата, приготвена от свежи, домашни зеленчуци. Продължете с любимото на всички наши гости месо, печено на жар. Нещо ви липсва? Може би току-що изпечена на пещ пърленка или студена домашна ракийка. А защо не и двете? Вие избирате, а ние влагаме цялото си старание и любов, за да си спомняте с усмивка за ресторант „Кошарите“.
 


Тагове

Restorant park Kailuka
Ресторант с музика на живо Плевен
Zabavlenia Pleven
Kupon Pleven
Вкусна храна Плевен
Restorant s muzika na zhivo Pleven
Vkusna hrana Pleven
Българска кухня и музика на живо Плевен
Ресторант парк Кайлъка
Restorant Pleven
Muzika na zhivo Pleven
Музика на живо Плевен
Ресторант Кошарите Плевен
Купон Плевен
Ресторант Плевен
Забавления Плевен
Restorant Kosharite Pleven
Bulgarska kuhna i muzika na zhivo Pleven

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !