Проверена

Пицария "Сенди" Пловдив Отличен избор

Забавления > Пицарии
Начало Забавления Пицарии Пицария "Сенди" Пловдив

Пицария "Сенди" Пловдив

Пицария „Сенди“ в град Пловдив е любимо място на жителите на града и на неговите гости. Не се колебайте да я посетите, ако се чудите къде да хапнете вкусна храна. Ще намерите всичко на едно място – от безупречно обслужване до чудесна обстановка. Адресът, на който ще ни откриете е: бул. „Христо Ботев“ №154. Пицарията работи от 8 до 24 часа, а опцията за доставка се предлага от 11 до 23 часа. Заповядайте в пицария „Сенди“!

Клиентите могат да избират от разнообразните предложения, включени в менюто. Има по нещо за всеки вкус. Неустоими пици, апетитни дюнери, сочно пиле и различни напитки. Доброто качество на продуктите е гаранция за перфектния вкус на всяко ястие.

 Ако предпочитате да опитате храната в уюта на собствения си дом, ще доставим вашата поръчка до входната врата! Свържете се с нас и споделете избора си. Гарантираме ви, че ще получите топлата храна за максимално кратко време. Правим доставки в целия град, като изключим квартал „Коматево“ и квартал „Прослав“. Имате възможност да заявите вашата поръчка на посочените телефони или да използвате нашата страница.

 Всичко, което пицария „Сенди“ предлага, може да откриете в менюто. Подарете си приятно прекарано време в добра компания - с близки, роднини, приятели. Заповядайте в пицария „Сенди“, където ще бъдете любезно посрещнати в чудесна атмосфера и ще се насладите на чудесна храна!
 


Тагове

panirano pile Plovdiv
Picaria v Plovdiv
Доставка на пица в Пловдив
панирано пилешко Пловдив
Дюнери Пловдив
Dyuneri Plovdiv
пържено пиле Пловдив
Пицария Сенди
Picaria Sendi
Dostavka na pica v Plovdiv
Пицарии Пловдив
purzheno pile Plovdiv
Заведение за бързо хранене в Пловдив
Доставки на пица в Пловдив
panirano pileshko Plovdiv
Picarii Plovdiv
панирано пиле Пловдив
Dyuneri Plovdiv
Dostavki na pica v Plovdiv
Zavedenie za burzo hranene v Plovdiv
Дюнери Пловдив
Пицария в Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !