Проверена

Перфект Арт ЕООД Отличен избор

Мода > Бижутерия
Начало Мода Бижутерия Перфект Арт ЕООД

Перфект Арт ЕООД

Представяме ви „Перфект Арт“ ЕООД – фирмата, която не спира да създава… не просто бижута, а уникални творения. Фирмата започва своята работа преди повече от десет години, а седалището й се намира в Димитровград. Но ние започваме да трупаме опита си много преди тези десет години, още през 1997 г. Дълги години работихме упорито, не спирахме да творим, да създаваме изкуство и най-вече – да се учим. Това ни беше нужно, за да поставим началото на нашия бизнес и да създадем „Перфект Арт“ ЕООД.

Основната дейност, с която се занимава „Перфект Арт“ е свързана с производството на ювелирани изделия (това са продукти, направени от скъпоценни камъни и благородни метали). Те са прецизни, красиви, изящни – истинска наслада за окото. Нашата цел е не просто да продаваме на хората бижута, ние искаме да ги докоснем до изкуството. Защото нашата работа е именно това – едно изящно изкуство, изискващо много старание, талант и прецизна работа. И най-малкият и на пръв поглед незначителен детайл, е важен за нас. Ние държим на качеството на изделията и не правим  компромиси в нито едно отношение.


Фирмата разчита на изключително иновативна техника за създаването на бижутата. Изполват се само качествени материали, а за постигнатото съвършенство се грижи екип от талантливи и амбициозни професионалисти. Ние предлагаме на клиентите си широка гама от продукти, като всеки един е уникален, различен, запомнящ се. 

Тагове

atelie izrabotka bizhuteriya Dimitrovgrad
srebro 925 Dimitrovgrad
сребро 925 Димитровград
култивирани перли Димитровград
дамски сребърни пръстени
Перфект Арт ЕООД - Производство сребърна бижутерия Димитровград
magazin srebarni bizhuta Dimitrovgrad
damski srebarni prasteni
търговия сребърна бижутерия
kultivirani perli Dimitrovgrad
ателие изработка бижутерия Димитровград
targoviya srebarna bizhuteriya
Perfekt Art EOOD - Proizvodstvo srebarna bizhuteriya Dimitrovgrad
магазин сребърни бижута Димитровград

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !