Проверена

Перфект Арт ЕООД Отличен избор

Мода > Бижутерия
Начало Мода Бижутерия Перфект Арт ЕООД

Перфект Арт ЕООД

Представяме ви „Перфект Арт“ ЕООД – фирмата, която не спира да създава… не просто бижута, а уникални творения. Фирмата започва своята работа преди повече от десет години, а седалището й се намира в Димитровград. Но ние започваме да трупаме опита си много преди тези десет години, още през 1997 г. Дълги години работихме упорито, не спирахме да творим, да създаваме изкуство и най-вече – да се учим. Това ни беше нужно, за да поставим началото на нашия бизнес и да създадем „Перфект Арт“ ЕООД.

Основната дейност, с която се занимава „Перфект Арт“ е свързана с производството на ювелирани изделия (това са продукти, направени от скъпоценни камъни и благородни метали). Те са прецизни, красиви, изящни – истинска наслада за окото. Нашата цел е не просто да продаваме на хората бижута, ние искаме да ги докоснем до изкуството. Защото нашата работа е именно това – едно изящно изкуство, изискващо много старание, талант и прецизна работа. И най-малкият и на пръв поглед незначителен детайл, е важен за нас. Ние държим на качеството на изделията и не правим  компромиси в нито едно отношение.


Фирмата разчита на изключително иновативна техника за създаването на бижутата. Изполват се само качествени материали, а за постигнатото съвършенство се грижи екип от талантливи и амбициозни професионалисти. Ние предлагаме на клиентите си широка гама от продукти, като всеки един е уникален, различен, запомнящ се. 

Тагове

култивирани перли Димитровград
kultivirani perli Dimitrovgrad
Перфект Арт ЕООД - Производство сребърна бижутерия Димитровград
targoviya srebarna bizhuteriya
Perfekt Art EOOD - Proizvodstvo srebarna bizhuteriya Dimitrovgrad
сребро 925 Димитровград
srebro 925 Dimitrovgrad
atelie izrabotka bizhuteriya Dimitrovgrad
ателие изработка бижутерия Димитровград
дамски сребърни пръстени
damski srebarni prasteni
магазин сребърни бижута Димитровград
magazin srebarni bizhuta Dimitrovgrad
търговия сребърна бижутерия

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !