Проверена

Парти агенция Маска ЕООД Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Парти агенция Маска ЕООД

Парти агенция Маска ЕООД

Рожденият ви ден предстои? Скоро имате годишнина от сватбата? Време е за купон във фирмата? Или просто искате да прекарате една незабравима вечер с приятели? „Маска“ ЕООД ще се погрижи за вашето парти. Ние ще организираме всичко вместо вас, а от ваша страна искаме само да се забавлявате и да се чувствате добре. На ваше разположение са актьори, музиканти, сценографи, дизайнери. Агенцията ни разполага и с дисководещ, който да подбере най-подходящата музика. Всички, които работят при нас са професионалисти и вършат работата си с огромно удоволствие. Предлагаме ви партита в различни теми – от традиоционни български мотиви до най-необичайните и нестандартни идеи, които имате. Нашата цел е вашето парти да бъде най-доброто и точно такова каквото винаги сте си го представяли. Ако имате по-различна идея за парти, споделете я с нас и ние ще направим всичко възможно да я осъществим.

Знаем какво предизвикателство за родителите са детските рождени дни. Всяко дете си има свой любим анимационен герой и иска точно той да „присъства“ на рождения му ден. Затова, за да не ви се налага да се обличате като Спайдермен или като някоя Дисни принцеса се доверете на нас. Ние ще „поканим“ всички герои, които вашето дето харесва и те ще направят празника му незабравим. Организираме забави на тема: „Мързелград“, „Шерлок Холмс“, „Каубои и индианци“ и още много други. Правим и „Водно парти“, „Латино парти“, „Пиратско парти“, „Хавайско парти“. Освен това сме измислили интересни игри и състезания, с които малчуганите да се забавляват, но и да се учат на работа в екип. Такива са игрите „Сървайвър“ и „Форд Боярд“. При нас работят страхотни аниматори, които имат за цел да забавляват вашето дете и неговите приятели. За да има вашето дете един прекрасен рожден ден, който завинаги ще запомни – свържете се с „Маска“ ЕООД.

Освен с организация на партита и купони, нашата агенция се занимава и с реклама. Представяме различни хранителни продукти на известни брандове. Промотираме продуктите чрез дегустации. Раздаваме и рекламни брошури на вашата фирма, за да разберат възможно най-много хора за нея. Ако имате нужда от реклама – обадете се на „Маска“ ЕООД.

Наш основен приоритет са вашите желания! 

Тагове

Maska Sofia
Маска София
Различни партита за деца
Firmeni partita Sofia
Детски рожден ден София
Парти агенция София
Парти агенция Маска
Razlichni partita za deca
Partita Sofia
Детска парти агенция София
Detska parti agencia Sofia
Фирмени партита София
Агенция за партита София
Parti agencia Maska
Parti agencia Sofia
Партита София
Animatori Sofia
Маска ЕООД
Agencia za partita Sofia
Maska EOOD
Detski rozhden den Sofia
Аниматори София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !